Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Citrullus

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na szóval ma fontos témáról fogok írni! Van az interneten egy nagyon látogatott blog melynek az a neve hogy nárcisz "kertész". Nem akarom reklámozni ezt a méltatlanul felkapott (index főoldalán is szerepelt már legalul) blogot de sajnos annyira tudománytalan és rengeteg téves információt tartalmaz…..
Már egy ideje foglalkoztatott a téma hogy a lélek fájdalmai mindenkit érinthetnek nemtől kortól vagyontól függetlenül így van ez a híres emberekkel is őket sem kímélik a lelki problémák, szorongások, alkoholizmus esetleg depresszió. USA-ban már eljutottak arra a szintre hogy nyíltan beszélnek a…..
A "kertész" blogban megjelent néhány napja egy cikk mely a jéghegy témát boncolgatja. Na most ezt szeretném egy kicsit közelebbről is megvizsgálni hogy hogy is van ez! Azt írja a kedves blogger hogy a nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő egyént nem érdekli semmilyen tartalom. A nárcisztikus a…..
Akkor elkezdem írni az előző posztomban említett szélsőséges blogon található bejegyzések javítását. Nem célom az hogy bármit is ledegradáljak de úgy érzem rengeteg rossz és káros információ kering a neten amit érdemes kijavítani, közelebbről is megvizsgálni. Az egyik cikk a "kertész" blogon azt…..
Az antidepressánsról való leszokásom témaköréből még annyit irnék hogy azért nem készült el több bejegyzés mert sajnos nem sikerült leszoknom róla. Vagyis hogy de! Sikerülhetett volna mivel nem szedtem majdnem öt napig. Azonban ezt követően sírva hívtam fel a kezelőorvosomat hogy kiborultam. Ő nem…..
A nárcival való élet egy mátrix, de ennek te nagyon sokáig nem vagy tudatában. Ahogy annak sem, hogy amit te kölcsönösségen alapuló párkapcsolatnak hiszel, az valójában nem más, mint egy üres keret. Egy forma. Egy jogi tényállás. Látszat. Egy tökéletesen megrendezett, hibátlan színdarab. A jéghegy…..
Citrullus 2017.05.15 19:59:26
Már bocsánat a stílusért de ez a cikk egy nagy szar! S hogy miért is? A hiba ott kezdődik hogy a nárcisztikus személyiségű ember lelkileg gyönge éppen ezért támogatásra és segtségre szorulna. A cikk pont az ellenkezőjére bíztat mégpedig hogy a nárcisztikus szándékosan egy gonosz, előre eltervezi "dramaturgiáját" és úgy bánt meg másokat csak mert ez neki jó érzés.

Na az empátia itt jön a képbe kedves Szerző asszonyság! Ha valóban empátiával és megértéssel közelítene az ilyen emberek felé, nyitottan és elfogadóan akkor ilyet soha a büdös életbe nem írna. Én már voltam együtt nárcisztikussal, sőt terapeutám szerint én is ilyen vagyok de szerintem meg nem. Ez egy olyan címke akit olyanok találnak ki és aggatnak másokra akik nem viselik a felelősség súlyát és mindig minden áron másban próbálják meg keresni a problémáik okát.

Kedves Szerző! Nézzen már tükörbe könyörgöm. Három naponta ontja magából a szakmailag sőt erkölcsileg is nulla értékkel bíró pársoros irományait. Ezt ne! Maga megbélyegzi, beskatulyázza a lelkileg gyenge és segtíségre szoruló nárcisztikus karakterzvaros embereket és ez nagyon rossz!

Kérem, fogja vissza magát és a blődségek helyett amiket erre a blogra hány szakmai publikációkból, cikkekből tájékozódjon!

en.wikipedia.org/wiki/Narcissism
www.psychologytoday.com/basics/narcissism

néhány izelítő bár nem tudom hogy angolul beszél e! Ha nem akkor írjon és lefordítom Önnek a fentebb linkelt minőségi publikációkat!
Ma egyre biztosabb lettem benne hogy igen holnap leteszem az antidepresszánsomat! Elhatároztam és szerintem meg is teszem mivel ma a maradék tablettáimat lehúztam a wc-n, így már nem is tudnák bevenni semmit se holnap! Szóval biztosra mentem. Ma nagyon bágyadt voltam nyilván azért mert bevettem ma…..
Egy pár szóban leírom hogy miért is kezdem el ezt a blogot és mit is fogsz itt találni kedves olvasó! Magamról annyit hogy harminchoz közel járó férfi vagyok, családomban jól érzem magam, ismerőseim és barátaim kollegáim között nagy megbecsülésnek örvendek és munkámban -szépségipar- is jól…..