Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BTZ

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor rémálma válhatott valóra, amikor Magyar Péter berobbant a köztudatba látva, hogy milyen tömegeket mozgat meg, mindezt az EP választás előtt néhány hónappal, miközben Ő, Orbán Viktor épp Európa bevételére készül. Figyelemmel kísérve a történteket egyre inkább meggyőződésem, hogy Magyar…..
BTZ 2024.04.08 22:28:24
BTZ 2024.04.08 22:29:06
2020 év végére megváltozik a Magyar Élelmiszerkönyv trappista sajtokra vonatkozó leírása, ami szigorítja a jelenlegi szabályokat. Ez még 6 hónap legalább, ezért szerettük volna megtudni, hogy jelenleg melyik trappista sajt a legfinomabb. Következzen a 18 sajton elvégzett vaktesztünk eredménye!..
Írta : Will Stroude Stephen Fry teljesen megdöbbentette Gay Byrne tapasztalt újságírót, miután zseniális választ adott egy Istennel kapcsolatos kérdésre egy január 28-án készült interjú során. Fry – aki nyíltan ateista – az RTE One “Az élet értelme” c. műsorában…..
BTZ 2019.08.10 13:16:07
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
AUTHOR -szerk- DATE 2016. március 23. A Digitális Magyarország Programkeretében elindított Szupergyors Internet Projekttel összhangban indult útjára 2015 augusztusában az „Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése” című vállalkozásoknak kiírt pályázat. A felhívás zárásáig, 2016.…..
Nem reklámot szeretnék csinálni a Telenornak, de kishazánkban ők az elsők, akik 2017-et írtak a telekommunikációban. Mondom úgy, hogy 10 éve Telekomos vagyok...  Akármennyire is cink, de amikor a Telenor új csomagjának reklámját láttam a tv-ben, megkönnyeztem, vagyis tényleg könnyes lett a szemem.…..
Aszódon Édes leginkább természetes módon próbálta gyógyítgatni a torokfájást. Ha köhögtünk,Édes az ACC és társai helyett hagymateát főzött. Aki ivott már, az tudja, hogy annak aztán fura pocsék íze van. Tamásék máig emlegetik, mert ha köhögtünk, akkor nem úsztuk meg,…..
Gábor egyértelműen Magyarországon él, és egyaránt sajátja a szkeptikus-öntudatos-mindentudó attitűd, a szolgáltatók eleve hazug kutyának nézése, és a jó öreg "Intézzék el és kész!"-mentalitás is. De lássuk, igaza van-e! Csudálatos levelezés következik tanácsadással. Kedves Tékozló Homár! Azért…..
BTZ 2017.01.14 13:23:36
@Carradine a gardróbszekrényben:
Az analóg vonalakat hamarosan le fogják kapcsolni, az NMHH oldalán a vezetékes gyorsjelentésben nézheted, hogy csökken a PSTN vonalak száma. Előbbutóbb mindenféleképpen sor kerülne a digitalizációra jobb minél előbb túlesni rajta.
Azt valószínűleg kellett mondania az ügyintézőnek, hogy a digitális telefon már csak a HGW-n keresztül fog működni, max anyukád nem figyelt a részletekre. Nekem is elmondták, hogy amint elhalgat a PSTN vonalam, kössem át a kapott HGW eszközre a telefont. Persze ha nem így volt, akkor kérjétek ki a beszélgetést (mivel azt rögzítik) és osszátok meg a nagyvilággal, hogy pontosan mi hangzott el azon a beszélgetésen.
Ha normális szabványkövető riasztó rendszer van akkor az működik digitális elosztóra kötve is, az már magánügy, ha a riasztó sutyiba PSTN frekvencia sávon felül is forgalmazott. El kell adni, ha még valaki megveszi, és GSM rendszeű és belső akumlátorral is felszerelt riasztóra áttérni, ha azt akarod, hogy áramszünet esetén is riasszon az a riasztó.
BTZ 2017.01.14 15:31:20
@Tehetséges ugandai buzi:
Érdekes módon nekem mindent elmontdak. Igaz én magam kezdeményeztem nagyobb internet csomagraváltást, tehát én hívtam fel őket, mondták, hogy ez a nagyobb internet csomag csak a telefon előfizetésem digitalizálásával lehetséges, az ügyintéző pedig levezette, hogy mi fog történni, tudtam mit kell tenni, hogy működőképes legyen a telefonom, tudatában voltam, hogy nem opció lesz hogy rákötöm e vagy sem a telefont a HGW-re (HighGateway, alias digitális eloszzó), hanem kötelező mert csak ezzel fog menni.

Távtáplálás hiánya: Szünetmentestáp. Ennyi. Nekem amúy is vezetéknélküli telefon deckem van, az pedig PSTN (Analóg telefon) vonalon is megszűnt létezni távtáplálás ide vaoda.

Egyenlőre még nincs senki rákényszerítve digitális vonalra, ha valaki meg akarja tartani, mert a PSTN frekvencián felül kommunikáló riasztója csak így működik az megtarthatja.
BTZ 2017.01.14 15:35:22
@btprg: A Mukácsi TV-vel sem tudom HD-ban nézni a HBO-t. Na puff neki, haladnom kell a korral és vennem egy LED TV-t, pedig a Munkácsi még ment úghogy a faburkolata nem is rázott.
Ha az ember beruház egy új mobilba, akkor boldogabb, de legalább is kommunikációval- és netes tartalommal bővebben, stabilabban, elégedettebben ellátott életre számít, amit eléggé meg tud hekkelni, ha a telórol kiderül, hogy valamiért nem bír az istennek se a hálózaton maradni. Azt az esetet meg…..
BTZ 2016.06.17 23:42:40
@Nick-son: a Huawei P9 lite név alatt is van vagy 4 altipus, az egyik pl tudja a 3G-t 900-on a másik meg az LTE-t 800-on, de vannooyan is, ami csak a 850-et tudja stb
BTZ 2016.06.17 23:54:10
@gabors: USA-ban inkább a 700-at használják jobban ees szolgáltatók
BTZ 2016.06.17 23:55:38
@Carradine a gardróbszekrényben: Itt nem erről van szó.
Az internetre felköltözött kínai piacok korában nehéz tisztán látni, melyik webshopból érdemes rendelni, és melyikből nem. Ugyanis ezeknek egy része nemcsak, hogy gagyit árul, de panasz esetén nem is viselkedik korrekt módon a vásárlókkal. Arra meg nem is merünk gondolni, hogy esetleg szándékosan…..
BTZ 2016.06.17 23:14:05
Minden metrómegállóban több ajtó is van a falak mentén. Szerintem mindenkinek eszébe jutott már, hogy vajon mi van az ajtók mögött? Mit rejt az alagút? Egy esetleges atomtámadás esetén a metróban fogunk élni? Igazak a pletykák, miszerint egy komplett város van a lábunk alatt?…..
BTZ 2016.05.16 07:42:28
Elvileg annak örülnek az emberek, ha egy szolgáltató valami fejlesztést eszközöl a lakóhelyükön, olvasónk mégis nehezen válik meg az analóg vezetékes telefonjától. Kérdés, hogy jogos-e a morgolódása. Nb. Homár! Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki "Kedves ügyfelünk!" megszólítással - ami…..
BTZ 2016.04.15 20:31:32
@Terézágyú: Egész európában kivezeik 2018-ig
Az ember hazaesve a munkából sokszor nem vágyik másra, mint hogy a nemzethazdaság oltárán lerótt erőfeszítései után bezuhanjon egy fotelbe, megmarkolja a távirányítót, és nézzen valamit a tévében. Ez a valami nagyon eltérő bír lenni, de van egy közös dolog…..