Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LockedZsomi1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miss Eszti Segítőink 2016.02.25 21:53:33
Kedves látogató, ha gondod, nehézséged van önmagaddal, családoddal, vagy párkapcsolatoddal, tudd, hogy nem vagy egyedül. Kérdéseidet három neves szexuálpszichológusnak teheted fel, akik megkeresésemre vállalták, hogy szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítik közösségünket.   A lap alján komment…..
LockedZsomi1 2016.07.14 20:49:58
@rozsaszingumibugyi: Hát nem jött össze. Ráadásul nemrég találkoztunk és azt mondta, hogy látogassak meg egy bentlakásos pszichiátriai intézetet, mert különben nem bízik meg bennem.
Sajna erre nem vagyok hajlandó, láttam mi folyik bent (problémamegoldás=nyugtató).
Viszont hajlandó lennék felkeresni egy pszichiátert, akivel nyíltan el lehetne beszélgetni.
Tisztelt segítők esetleg Vas megyében nincs olyan pszichiáter akit ajánlani tudnának?
Válaszukat előre is köszönöm!
LockedZsomi1 2016.07.18 14:05:29
" A lányok vehetnek fel farmert, vághatják rövidre a hajukat, hordhatnak pólót és bakancsot. Náluk rendben van, ha olyanok mint egy fiú. De ha egy fiú olyan mint egy lány az degradáló, mit gondolsz mi lehet ennek az oka? Lánynak lenni degradáló? " A válaszom: IGEN A MAI MAGYAR TÁRSADALOM SZEMÉBEN…..
Nagyon megtetszett ez a kép és ez a mondat. Érdekes kérdés, hogy vajon lehetséges-e? Azt tudom, hogy egy pasiba nem tudnék beleszeretni még akkor sem amikor leginkább nőnek érzem magam. De vajon egy crossdresserbe bele tudnék szeretni? Egy transzlányba biztosan... Hol lehet a határ?  Lehet, hogy…..
Miss Eszti Lucy's blog II 2016.03.06 08:03:06
Bár a múlt héten írtam Lucy blogjáról, nem tudom megállni, hogy ne osszam meg veletek az új galériáját! Szerintem felülmúlta önmagát. Egyre inkább gondolkodok azon, hogy kéne egy rovat hasonlóan inspiráló képekből... A teljes sorozat ITT érhet ő el...
LockedZsomi1 2016.03.08 15:48:40
Szépek a képei, tényleg, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a www.boyswillbegirls.com/ profi csapata is odatette magát ehhez, a sminkestől a styliston át a fotósig....
Sajna ez itthon csak álom.