Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Treff

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Visszavonhatatlanul itt a nyár és elérkezett a bikiniszezon is,amiről már korábban is sokat írtam. Sajnos a kedvesemmel még nem tudjuk kihasználni a nyár adta lehetőségeket,a szabadság még másfél hónapot várat magára. Szombaton,azért sikerült…..
Treff 2009.06.10 08:47:31
Egy párszor már felnéztem ide. És igazából a kis vicces, érdekes cikkeidtől a hányinger kerülget. Félre ne értsd, nem azért mert bajom lenne a duci, husi lányokkal. Hanem azért, mert pontosan azt csinálod a vékony lányokkal, amit szerinted a média, a közfelfogás csinál a ducikkal. Lehet gebézni, csontkollekciózni, anorexiásozni...csak ez szimpla bunkóság. Ők is ezt csinálják...jó, csináld te is. Semmivel sem vagy különb nálluk. Egy vékony lányt is lehet szeretni. Nem minden vékony lány buta pláza cica. Van aki nem tud egyszerűen hízni. Tudod, hogy milyen rosszul eshet egy vékony lánynak amiket írsz? Persze, legyen mindenki duci. Az önző kis világodban biztosan jó lenne. Általánosíts csak. Nekem nem tetszenek a duci lányok, de én nem vagyok akkor sem az "átlag". Kikérem magamnak, hogy ugyanoda sorolsz, mint a nyálcsorgató hülyegyerekeket. Nekem ez az ízlésem. Különbözőek vagyunk. Sose bántanék egy lányt azért, mert duci. De nehogy már csak azért kellje ajnároznom, mert nem vékony. Milyen természetes...kinek mi. Miből gondolod, hogy kevesebbet érnek a véknyak? Nagyon is tud szeretni egy vékony lány is, és nem tapasztaltam volna, hogy bármi hátránya lenne annak, hogy egy vékonnyal járok. Azért remélem nem bántottalak meg a kritikámmal, nem gonosz szándék vezérelt, csak hogy legyen már végre ellenvélemény is. Mert úgy vettem észre, hogy ide csak az jár aki a duci lányokat szereti. És persze ezzel sincs baj, csak ne essetek át a ló másik oldalára. Ha ilyen erőszakosan védesz valamit, akkor az ellenszenvet válthat ki a jobb érzésű emberekből. További sok sikert az oldaladhoz!

ui.: a kezdés erősre sikeredett, lehet elvetettem a súlykot, azt sem bántó szándékkal mondtam, csak leírtam amit éreztem, de már nem alakítom át, mert síetek, bocs