Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekhem

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.17 18:45:00
Volt egy kis villámnyaralásom Balatonon, úgyhogy nem tudom lesz-e még videó a héten. Mikor igértem múlt héten, hogy most lesz, még nem volt tervbe véve a kiruccanás. Szkúzi. De sietek.Emellett látom, hogy valami átállás volt blog.hu-n, aminek köszönhetően pl. nem tudok…..
Mit mondtam a War Train videóban? Ha valaki végig tudja vinni az első pályát, annak állva fogok tapsolni. *Feláll, tapsol, orrával pötyög* gggrratzullálokk Ez először sikerült "rozsomak096" nevű kommentelőnek, tegnap meg a már lassan törzsvideós -=RockerLaLee=-…..
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
kekhem 2009.06.08 22:14:40
kekhem.gportal.hu/
érdekel valakit?
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..
Aki még nem küldött be semmit, de szeretne részt venni, ma még megteheti. Utána blokkolni fogom a videó response funkciót. Utóbbi napokban sajnos nem tudtam időt szakítani az új beadványokra, de mielőtt döntök, végig fogom nézni mindegyiket! Remélem már a hétvégén prezentálni…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..