Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heavycavalry

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy érdekes dolgot figyeltem meg korábbi munkahelyemen, amit úgy gondoltam megosztok az olvasókkal, hátha nem hallottak ilyesmiről. Nagy szerencse és kiváltság ért korábban, hogy kilenc hónapon át a Budapesti Japán Iskolában dolgozhattam. Szerettem és élveztem minden napot amit ott töltöttem a…..
Ez a bejegyzésem kicsit eltérő lesz a többitől, vagy talán még írok hasonlót. Amiről írni szeretnék, az a dícséretes, de elég gyér folyam, ami a mostani magyar írók fantáziájáról szól. Ne tessék rögtön felkapni a vizet, nem szidni szeretném őket, hanem dícsérni a próbálkozókat és bíztatni a…..
Nem akarom túlzásba vinni a napi bejegyzések számát, de mivel elég rendszertelenül lesznek új írások, ezért akár a mai nap is dúskálhat karakterekben.   Az aktuális, vagyis sajnálattal aktuális dolog az egymással szembeni figyelmetlenség. Mivel nem mondhatok magaménak fél évszázados tapasztalatot,…..
Miután a kedves olvasó a beköszöntésen túlesett le is írnám első valóban tartalmas bejegyzésemet A minap rábukkantam egy cikkre, ami igazán tetszett, mivel a korábban a témában hiányos történelmi ismereteimet kiegészítette és kibővítette, épp ezért hálás vagyok a cikk írójának. A cikk:…..
Kedves leendő olvasók a nagy "blogmániára" való tekintettel úgy gondoltam én is megpróbálkozom eggyel. Remélem lesznek majd olyan gondolatok, ötletek, vagy épp világkép, ami tetszésére válik. Történelmi és aktuális írásaim is lesznek minden bizonnyal, vagy pusztán ráirányítanám a kedves olvasót egy…..
A napokban került a kezembe a tekintélyes és népszerű amerikai hadtörténeti magazin, a nem túl meglepő című Military History 2016 januári száma, melynek címlapjáról Erwin Rommel tábornagy néz farkasszemet az olvasóval, s ezek a provokatív szavak láthatók: Csalás (csaló) volt-e Rommel? A Sivatag…..