Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikimuller

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ras2 A Momentum igazsága 2017.09.04 21:37:24
Mottó: A morbid anekdota szerint 1938-ban a Bécsbe bevonuló Hitlert ezzel üdvözölték a zsidók: „Heraus mit uns!” (Ki velünk!) Kínos látnom, ahogy baloldali, liberális, „balliberális” ismerőseim Facebook-bejegyzésekben, kommentekben okádnak tüzet-vizet a Momentumra, mondván, a Fidesz-segédcsapata,…..
mikimuller 2017.09.05 13:49:06
@Jakab.gipsz:
Olimpiagyilkos? A kormány és a főváros összeült és úgy döntöttek - ellenére annak, hogy negyedemillió aláírás összegyűlt -, nem írják ki a népszavazást, nem kérdezik meg a polgárokat, hogy végül is akarnak-e olimpiát, hanem gyorsan lemondták a pályázatot. Az persze már spekuláció, hogy tartottak-e egy vesztes népszavazástól, vagy a józan paraszti ész diktálta-e a döntésüket, ám ettől még tény: hangyányit sem érdekli őket, hogy összességében a választók mit is szeretnének. Pláne, hogy szigorúan véve a szabályokat, az eredményes aláírásgyűjtést követően a népszavazást illett volna kiírni.
Az emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára nemrég egy sajtótájékoztató kijelentette: augusztusban dupla családi pótlékot kapnak a családok, hogy könnyebben tudjanak készülni az iskolakezdésre. Ezután persze minden portál lehozott egy dupla családi pótlékról szóló cikket valami hangzatos…..
mikimuller 2016.09.28 14:37:23
@naty77: Zseniális kép: Family Pack Condom. :)