Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a jani

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nóra nem elszenvedője, csak fültanúja volt egy szimpla, mindennapi gorombaságnak. A TAJ-kártya után érdeklődő idős házaspárt nézte szarnak és ugatta le az OEP biztonsági őre, aki melegélegte, hogy az ügyfelek tőle kérnek útbaigazitást. Ma délután fél 2-től az OEP 1.…..
Mi csak annyit szeretnénk megkérdezni a Hervistől, hogy egy búvárszemüveget hogy lehet kipróbálni víz nélkül? Egy Hervis üzletben vettem egy búvárszemüveget, ami szárazon illeszkedni látszott a  fejemre, de a tengerben befolyt  a víz a szigetelő gumi mellett, így nem…..
László olyan varázsszalámit vett a Hülye Márkák Mekkájában, amihez egy nagyon erős hentes vasmarkával úgy gyúrt össze 68 gramm pulykahúst és 66 sertést, hogy abból 100 grammnyi szalámi jött ki, pedig a fűszereket és tartósítókat még bele sem rakta. László levele a…..
a jani 2008.07.14 22:56:57
A kolbász és a szalámi is veszít a súlyából a száradás alatt.Láttatok már ti is olyan kolbász,ami puha,képlékeny és hengeres alakú.Az a friss füstölt kolbász vagy legalábbis nem régen töltötték.Van olyan,ami kemény,mint a kő és össze-vissza van száradva.Ezt már régen töltötték,kiszáradt belőle a víz és kicsepegett belőle a zsír is a hosszú tárolás után.Azért kell füstölni,mert így nem romlik meg.Általában a füstölőben tartották a kolbászt falun,sokszor egész nyáron át,a következő téli disznóvágáson.
Egyébként ilyen lidlauchacoratesco stb hiperből kolbászt venni felér egy öngyilkosággal.Jobb esetben nyesedék,leeső darabok, bőrke és zsír alkotják az alapanyagát a kolbásznak,rosszab esetben...mindenki gondoljon bele a fantáziája szerint.Ettől még lehet finom a felvágott és a kolbász,csak ne akarjuk tudni,hogy mit tartalmaz.Egyébként egyszer vettünk haverral a Balatonnál a Sp.rban füstölt kolbászt.Kíváncsiak voltunk,hogy mit etetnek a külföldiekkel és a nyaralókkal.Ehetetlen volt,kidobtuk a kukába egy falat után mindet.Akkor annyiért adték kilóját,hogy annyi pénzért egy kg apróhúst sem lehetett kapni és akkor még nem számoltam a paprikát,belet,a többi fűszert,a füstölés költségét,az előállító személyzet bérét és az árusító egység hasznát.Nonszensz.
(apróhús:olyan húsok összessége amiből a kolbász készül,amit nem tudnak eladni,mert levágják a disznó különböző részeiről és kis darabokból áll össze.Azért vágják le,hogy szebben nézzen ki a lapocka,comb,karaj,oldalas stb.)
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
Éseztígyhogy-rovatunk mai nyertese R., aki a megtépázott Várban fedezett fel egy újabb érdekes anomáliát. Szerencsétlen Halászbástyát kapták el megint, ezúttal egy vendéglátóipari egység foglalta el az alsó szintjét székpakolgató turistáknak álcázva: A Lebontották a Budai…..
A sátán személyreszóló üzenetét kódolhatták ki a Sony Ericsson szervizében, amikor meglátták Endre interneten vásárolt telefonja garanciapapírját. Az üzenettől annyira megrémültek, hogy még válaszolni is elfelejtettek naiv ügyfélnek, akinek mondjuk korábban kétszer már…..
Egy nap kétszer belefutni az ártükközős lehúzásba lehet hogy nem is olyan nehéz, egyszerűen csak annyi kell hozzá hogy egynél több boltba térjünk be egy nap alatt. Az olvasó kiáll az igazáért, közben fotókat készít, ezt már szeretjük. INDAFOTO.slideshow.run({…..