Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pierre Cardin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
Dezsőmail Subject: Könyvem 2010.02.09 08:42:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/01 Subject: Könyvem To: Brigosz Szia Brigosz! Nincs véletlenül nálad az Al-Kaidás könyvem? Amúgy mi van veled? Dezske   From: Brigitta Mikes-Tóth Date: 2010/02/01 Subject: RE: Könyvem To: Dezsőrégi Szia Dezső! Megnéztem, de nem találom.…..
autózz! Az erőszak nyelvén 2008.03.25 08:06:00
Egy ártatlan "áldozat", három tagbaszakadt IQ bajnok fószer és a megmentő rendőr története T. tollából. Nekem rögtön az fordult meg a fejemben, hogy T. helyében mit tehettem volna az agresszív bandával szemben, ha nincs aki segítsen. Hogy tudja magát megvédeni az ember…..
Pierre Cardin 2008.03.26 13:49:16
Figy. Egyszer hajtottam ki egy utcából ahol természetesen nekem volt zöldem...a suttyók előszeretettel állnak be a kereszteződésbe ezt tudjuk mind...namármost...egy mogyoró barna A8L 6.0 beállt ahogy illik bent kopaszok......láttam hogy nem fogok tudni bemenni rendesen a kereszteződésbe hogy beálljak a sávba és az közelgő villamos ne hozza rám a frászt...ezért elkezdtem dudálni egyenesen arányosan a kuplung felengedésével...folyamatosan...gondoltam aqrv@ anyádér hajtasz be tapló mikor csak az utat állod el, de ezek a büdösbunkók élvezik hogy még a piros elején(nekünk a zöld eleje) áthajtanak...na mind1 dudálok mint állat...közben nem mertem semmit ordítani pedig tettem volna szívem szerint, mert a gyerek hátul ült.
Ahogy ott agresszívest játszom és dudálok folyamatosan a kopasz sofőr lenyul az ajtózsebbe és előránt egy rendőrigazolványt és egyik kézzel tartva majd a másik mutatóujjával( hogy rohaggyon le neki) mutatja hogy rendőr vagyok bamm+
Na több sem kellett...lenyomtam a ablakt és telitorokból ordítottam a bankkártya tartómat ( meglehetősen gyorsan hogy egy kis időre se essen ki a mozgásból, hisz akkor vége a tervnek és meglátja hogy én nem is vok zsaru)lobogtatva:
- én is rendőr vagyok bammeg állj félre...
- hatásszünet idegesen néztem a szemébe folyamatosan...
- mutatja a kancsó hogy álljunk félre..
megállt bennem az ütő, de nem mehettem tovább...még akkor is idegesen de nagyon hirtelen mozdulatokkal leálltam, elakadásjelző ajtókibasz, és ott abban a pillanatban mikor kiszálltam dőlt el valami: a tetü rájött hogy elmebeteg vagyok:) persze tovább mentek...pedig már kitaláltam a jó kis dumát....
összegzésül: 70 kiló vagyok 180 cm...kurva vékony maradjunk annyiban...de láttam én már falon pókot...amúgy nagyon sajnálom ami veled történt és szívből kívánom annak a bunkófalvi galerinek, hogy adjon nekik az isten KECSKEFEJET REGGELRE!!!
ha olvasnátok még:

jovagynem.blog.hu/
  Vááá és igen, végre megvan a várva-várt Fudzsivájt Maserati Granturismo! A feketét már ismerjük, láttam egyik este egy pirosat, erre itt ez a gyöngyházfehér rettenet. Még a kocsiból sikerült lekapnom, megyünk tovább, előtte ott áll egy pikk-pakk Ötös BMW. Nem a…..
Pierre Cardin 2008.03.22 00:55:02