Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajeti

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eléggé várom már ezt a termékfrissítést, nagyjából június elejére már számítottam az új MacBook Airekre, de eddig semmi. Most Ming-Chi Kuo elemző szerzett tudomást az új gépekről, ő úgy tudja, júniusra 380 ezer Sandy Bridge-dzsel szerelt Airt rendeltek gyártásra. Eközben a…..
Ajeti 2011.06.11 00:05:36
@Kavix: Paralels-sel már a msotanin is fut. én azt használom és jó.
Elbúcsúzunk Talmácsitól? Korábbi világbajnokunk és menedzsmentje szerződést bontott Jorge Martínezzel – a két évre szóló megállapodást megoldhatatlan gondokra hivatkozva szakították meg. Le Mans-ban biztosan nem látjuk Gábort, az elmérgesedett vita miatt hoppon maradnak a…..
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
A kép forrása: MC24 A superbike változat után itt a BMW S1000RR utcai változata. 183 kg, ami nem kevés: a konkurensek mindegyike könnyebb nála, a nagy rivális Ducati egész pontosan tizennégy kilóval. Ahhoz, hogy ne csak a tervezett 15150 eurós árával tudjon konkurálni az 1198-assal,…..
A Zugügyvédhez több levél érkezett az utóbbi időben a fapados légitársaságok szívatásaival kapcsolatban, amiket illetékesség hiányában átpasszolt a Homárnak. A kártérítési kötelezettségek elsunnyogása viszont jogi kategória, a jogszabály nem tesz különbséget a fapados…..