Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bemo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap nem írok posztot és ezt egy poszt formájában hozom a tudomásotokra. Tudom jó a cucc. Huszonöt poszt ezen a blogon az elmúlt négy hét eredménye. Huszonöt általatok, szakma által és nem utolsó sorban általam is vállalható írás. A lélektani hatásait megírom legközelebb. Huszonöt villanás…..
KÓRHÁZAS snittek De a törpök élete nem csak játék és kacagás. Nem sok orvosos történik velem, azért próbálok szemezgetni. Ez nem is kórházi szoba, hanem váróterem. Mondjuk, egy Resti lehetne, fasírttal, kisfröccsel. Ha volna tojásom csinálhatnék, ham and eggs-et, ha lenne sonkám. Itt áll az idő,…..
bemo 2016.03.16 18:54:49
A mindig buzgó bulvársajtó, az év mérkőzéseként harangozta be az összecsapást. Számomra egy nap volt csupán, mely, mint lapos fing, sunyin közelítve érkezett el. Kevésbé vártam, mint nyugger néni a „Hogyan készül tatár bifsztek farhátból” varázsreceptjét. A betoppanó pillanat pedig nem volt…..
Ma volt a kezelés utolsó napja. Álljon itt néhány szösszenet, hogyan is futom a vesszőt. A nagy dolgokat jól bírtam, de ez a viszketés megőrjít. Nem megittam a csalán teát, hanem magamra öntöttem. Mivel az immunrendszerem szintje egy Való Világ szereplő IQ-ját sem karcolja, nem kis veszélynek…..