Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snoopy71

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Transzplantáció napja Hiszek! Hiszek Istenben és hiszek a Jade kőben! Hiszem, hogy nem a fejemre fog zuhanni! Hiszek a zuhanó repülőn imádkozó ateistában! Hiszek az őszinte sikolyában! Hiszek a családomban, feleségemben, gyermekeimben! Hiszek szerelemben, szeretetben! Csókban, könnyben,…..
Ihlet Van aki szerint ihlet a szaráshoz kell van aki azt vallja elég oda a kávé meg a cigi. Ihlet az íráshoz, az alkotáshoz is kell. Ha egy festő meglát egy tájat, akkor fest, a zenész lejegyzi a dallamot. De miből nyer ihletet az inszeminátor? Ő is érzi a bizsergést, ha meglát egy emeletes…..
  Kis kopasz nagy kopasz - Levél Nektek Véremet adom a bűneitekért, ha garantáljátok a feltámadásomat. Ez a szerénynek nem nevezhető írás volt olvasható évekig az Árpád híd budai részén. Veletek elég nehéz lenne feltámadni, mert halni sem engednétek. A fentiek tükrében döntöttem nem megyek végig…..
Az orvosaim dr. Ferenc József és társa Dr.II. Ulászló is azt mondták az állapotomra, hogy „ Minden nagyon jó, minden nagyon szép” és hogy dobzse, dobzse. Nem utolsó sorban Dottornéni is azt susogta, hogy jól alakulok. Elhagyták a sejtnövelő injekciókat így már csak egymás közt szaporodnak a…..
Előzmények III. Hedonista szemmel értékelhetetlen nyár következett az elfekvő után, míg el nem jött egy kövér, zajos szombat. Az már érzékelhető és felejthetetlen buli volt, zsíros húsok, sör, pálinka. Szem és száj nem maradt inger nélkül, míg végül tangává alakított alsógatyában táncoltam a…..
Ma kirobbanó formában vannak a sejtjeim. Beindult a gépezet, most már önállóan kell működni sejtnövelő injekció nélkül. Olyan ez, mint a műtrágya, ami remélem felesleges lesz hamarosan, mint nyugdíjas otthonban az óvszer automata. De nekem most trágya nélkül kell szép termést hoznom, szép fürtös…..
Snoopy71 2016.04.01 21:05:38
Jó hírem van. Elkapott valami nyavaja, így tudok nektek mit írni, a szkeptikusok meg beírhatnak egy pontot a „naugyemegmondtamcsakaszájanagy” rovatba. Szóval néha Messi is kihagyja tizenegyest és a BMW-t is viszik szervizbe. Messzi nem vagyunk tökéletesek. Hölgyeim! Hányszor mondtátok, hogy miért…..
A kezelés második napja. A tükörben egyelőre Hajas Laci és nem egy nagyméretű Kojak nyalóka vigyorog rám vissza. Let’s Go Laci!  Pillanatnyilag sem az elsárgult levél, sem a haj. A nagy örömre gyorsan meg is mostam a rőzsét és tettem rá egy kis waxot! Travolta Jánosnak nem volt ilyen belőtt sérója,…..