Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bela Bence

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Használatba vettem korábbi posztunkban szemlézett, sarokcsiszolóra tekerhető drótkefémet. Az évek során kazánajtó köré kövesedett-szenesedett korom vakargatással, fúrógépbe fogott kefével nehezen távolítható el, ide a flex ereje kell!..
Bela Bence 2019.09.26 15:19:02
@kkm.furdancs: A kazánajtó tisztitásház én kivénhedt vésőt jól kiélezetten használok,kétféle szélességi méretben,hogy a legkisebb helyre is hozzáférjek.Van mindezeknél azonban egyszerűbb és nagyon hatékony szer az AEROPUR 1kg-os kiszerelésben.Ebből kell egy evőkanálnyi mennyiséget a parázsra,a jól begyulladt,de nem lángoló fára szórni.Olyan hatékony,hogy rendszeres 1-2 heti 1 alkalommal tökéletesen tiszta lesz a kazán minden része,kisepri.leégeti a kazán részeire égett kormot.Ára igen kedvező 7-800 ft egy szezonra bőven elég.
Furdancs Blog Porzsák házilag 2017.01.10 05:00:00
A történet úgy kezdődik, hogy meglepem a feleségemet karácsonyra. Ez egy remek lehetőség, hogy mások mellett saját magamnak is örömet okozzak, ha tudok kettő az egyben ajándékot vásárolni. Na, nem egy sörbontóra gondoltam, hanem inkább egy porszívóra. Abból is olyanra, amit a körfűrészemre is hozzá…..
Bela Bence 2017.01.11 11:21:26
@Ezermester.furdancs.: Való igaz,hogy sebtében kellett valamit kitalálni,hirtelenjében ez az ötletem támadt.Foglalkoztat egy másmilyen összetételű és kialakitású is,de 7 x-el mögöttem nem sok időm van rá.Egyenlőre megteszi a céljának,funkciójának megfelel.Soha sem adtam fel,mindig is szerettem ezermesterkedni.Mikor még zsebrádió sem volt,én már akkor késziettem P13 tranzisztorokból,azon hallgattam a nyugati adót,a beatlist,meg még sok mást.