Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SBD Hungary

49 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éve rendezték a világ legnagyobb költségvetésű és színvonalú erőemelő versenyét. Idén 2024. február 10-én következik a még grandiózusabb folytatás. Felidézzük az egy évvel ezelőtti versenyről szóló cikket, amelynek angol változata az IPF Magazine 21. számában jelent meg.   Vízválasztónak…..
SBD Hungary SBD Phantom széria 2022.11.09 09:03:03
    KÖZÉRDEKŰ FELHÍVÁS   KÖRÖZÉS ALATT   Név: SBD Phantom széria Születési hely: Sheffield, Anglia Születési idő: 2022. november 10, 19:00 óra Utolsó ismert tartózkodási helye: www.sbdhungary.hu webshop, és a fizikai raktár bemutatóterem, 1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 132, Grund Zero…..
  A tavalyi erőemelő VB után íródott cikk idején lehetett tudni, hogy a magyar erőemelés a nemzetközi versenyzés terén újult erőre kapott, arról azonban álmodni sem mertünk, hogy milyen magasságba tudunk pár hónap alatt eljutni. A múlt évben még annak örültünk, hogy a világranglista százba…..
  Az igazat megvallva, ez egy töményen szakmai tartalmú cikk, lehetséges, hogy csak az erőeméssel intenzíven foglalkozókat érdekli. Aki nem szeret olvasni, vagy nem érdekli annyira az erőemelés találjon valami könnyedebbet. _______________________    A történelemben első alkalommal jelentek meg…..
  A 2020-as évet a Nemzetközi Űrállomáson átvészelő szerencséseken kívül szinte mindenkit rosszul érintett a világszintű COVID helyzet. Varázsütésre sötétült el a világ, amit furcsábbra még J.K Rowling sem tudott volna megírni. Szerencsére a 2021-es év elhozta a könyvekben is megszokott…..
SBD Hungary Silent update 2021.04.30 17:43:49
Az élet az SBD háza táján nem állt meg. Igaz, a limitáltaknál megszokott hírverés nélkül, két új termék is felbukkant.Az 1900-as évek elején főképp a kék galléros rétegben volt a szlengben a "bean" a fejre egy amolyan becenév. Ebből lett végül a beanie neve, ami anno a munkásosztályban volt…..
  Anyasportágunkra az erőemelésre mindig nagy reflektorfény vetül az SBD-nél. Az elmúlt években Magyarországon az erőemelés soha nem látott fejlődése és létszámbeli bővülése tapasztalható. Az erőemelés szépségét és előnyeit ma élvező emberként kötelességünk megállni egy pillanatra, és hálával…..
  Fanfár és kürtszó, ujjongó tömegek, a fiatal lányok virágszirmot dobnak a bevonuló Endure termékek lábai elé. Aki lemaradt volna a sejtelmes felvezetésről az itt olvashat róla. A tömör mondanivaló pedig ez: Az SBD eddig talán legmenőbb limitált szériája jelent meg, ami Endure név alatt fut. A…..
SBD Hungary Kitartás! 2020.11.19 17:36:24
  Ugyan a COVID világszerte felborította a hétköznapok megszokott forgatókönyvét, mégis a kezedben marad a döntés: ülsz és vársz, vagy teszel is valamit, hogy továbbra is mozgasd a tested, edzésben maradj? Lássuk be, a vírus vagy a hatóságok átkozása önmagában nem fog téged jó formában tartani. Az…..
    Szép csendben, szinte fű alatt, két új terméke is kijött az SBD-nek az elmúlt hetekben. Az egyiket beharangoztuk (az új vastag szövetű kantáros és pólók) itt, a másikat viszont agyonhallgattuk. Most már van elég saját tapasztalat, hogy legalább egy szubjektív hangvételű beszámolót írhassunk a…..
SBD Hungary Angol szövet 2020.08.28 18:53:40
Az 1950-es évek aranycsapatáról fennmaradt néhány legenda szerint a fiúk kijátszva a szigorú kommunista rezsim vámvizsgálatát erős seft-tevékenységet folytattak külföldi útjaik során. Magyarországon az egyik legkeresettebb, itthon beszerezhetetlennek számító luxusáru az angol szövet volt. A magyar…..
  Van, amit a vak is lát – mondá egy sebtiben kitalált görög bölcs.   Azért hordj térdgumit edzésen, amiért olajat cserélsz az autódban: hogy megnöveld a gépezet élettartamát. Gépezet alatt itt a láb edzése alatt messze a legnagyobb terhelést kapó térdízületet értjük. Ha guggoltál már életedben…..
  Micsoda alkalom tovább mélyíteni tudásunkat az otthonlét hosszú perceiben!  Ebben a videóban szinte minden lényeges információ benne van, ami alapján a bírók piros vagy fehér lámpát nyomkodnak a felhúzás gyakorlatodra. Sok verseny múlt már az utolsó felhúzásokon, úgyhogy hegyezzétek a…..
Valószínűleg a legtöbben nem tudjátok, de csapatunkban képzett erőemelő bíró, erőemelő edző, és több gyakorlott versenyző is van. Éppen ezért megtanultuk, hogy nem lehet egyszerre minden információt egyben az emberekre zúdítani, ezért is bontjuk egy le apró részekre. (Innen indul a sorozat, ha az…..
Húsvét alkalmából egy kicsit masszívabb anyaggal készültünk, és a fekvenyomásra vonatkozó összes buktatót beletettük egy videóba. Az ünnep alatt mivel a legtöbbeknek más dolga sincs, mint sonkát zabálni, ezt (is) lesz időtök emésztgetni. Ha kell, nézzétek meg többször, mert bár a mondataink most nem…..
Ha már túl vagy a guggoláson, a következő nagy akadály a fekvenyomás. Rengeteg apró buktató miatt kaphat léket a sikered hajója. Ahhoz, hogy szorgosan és főleg sikeresen gyűjthesd a kilókat a totálodhoz, vagy akár új csúcsokra törj, muszáj minden mozzanatát optimalizálnod ennek a gyakorlatnak…..
Sorozatunk harmadik része főleg a guggolás gyakorlat megkezdése utáni hibákkal foglalkozik. Ezeket tényleg nem nagy erőfeszítésbe kerül kijavítani, csak kis figyelmet kell nekik szentelni.  A video sztárvendége: Besenyő Pista bácsi. Térfogatnövelő szövegünket itt abba is hagytuk. Majdnem.…..
  Többen kérdezték vásárlók és érdeklődők, ezért hivatalosan is közöljük, hogy az SBD webshop zavartalanul működik. Minden termék rendelhető. Fennakadásra nem kell számítani az ellátásban, egyelőre az angliai gyár is működik. A futárszolgálatok is kiszállítják az árukat. A felszabaduló…..
Ebből a videóblogban megtanulhatod, mi a versenyeken elvárt guggolás mélység. Hallani fogsz az erőemelés egyik Jetijéről, a vízszintes vagy az alatti guggolás kiirthatatlan téveszméjéről, amelyet sokan odaképzelnek, annak ellenére, hogy még a legtudósabb professzorok sem láttak említést róla a…..
 A nagy otthonmaradási járvány miatt felszabadult időnkben új videosorozatot indítunk, hogy segítsünk nektek a versenyekre való felkészülésben.  Most következő sorozatunkat elsősorban azok fogják hasznosítani, akik versenyezni szándékoznak, de azoknak is szemfelnyitó hatású lehet, akik versenyre…..
SBD Hungary Érdekes lecke 2020.03.16 11:23:04
 (Megjegyzés: a téma elég hosszúra sikerült, nem tudtuk rövidebbre fogni)   Ismert információ emelő körökben, hogy a maximális súlynál a technika esetleg leromlik, de a lényeg, hogy valahogy - akárhogy, bárhogy - mégis emeljük fel azt az adott súlyt. Ezt a kis szeletnyi információt nagyon sokszor…..
Vahur és ebtársai nem nézik olyan feszült figyelemmel Vuk odúját, mint mi, ártudatos vásárlók, a Black Friday akciókat, azonban az idei november 29. ennél sokkal nagyobb durranást hoz az SBD-nél. Persze, persze, kijön az új limitált kiadás, amitől szó szerint eldurran a nagyérdemű vásárló. A…..
SBD Hungary EGY KIS FIZIKA 2019.11.11 12:26:52
 Az internet tele van különféle motivációs "sport" videókkal, hogy milyen emberfeletti erőfeszítést kívánó munkát is végzett el a delikvens valamilyen téren, és lám, héroszi kitartása meg is hozta a gyümölcsét. Általában a videó főhőse arra biztat másokat is, hogy ők is dolgozzanak nagyon keményen,…..
SBD Hungary Goodlift és ajándék 2019.09.09 14:38:42
  Néha érik meglepetések az embert. Még "néhább", ez kellemes meglepetést jelent. Legnéhább pedig óriási örömet okoz a meglepetés. Az 1000. SBD vásárlónk ilyenben részesült. Beharangoztuk előtte, hogy az ezredik vásárló titokzatos ajándékot fog kapni. A szemfüles pedig lecsapott a lehetőségre, és…..
SBD Hungary NEW KID ON THE BLOG 2019.08.28 11:59:25
  A BEJELENTÉS   Kisgyermekeink gyakran jönnek úgy haza oviból, hogy „Anya/Apa, van egy jó hírem!”. E bombasztikus bejelentés hatására kötelező a gyermeket feszült érdeklődéssel végighallgatni, ahol megtudhatjuk, hogy Lacika már nem pisilt be a csendes pihenőn, ezért az óvónéni is nagyon…..