Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunstarlet

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaland külföldön Bolgár táncok 2016.03.19 09:51:44
Egy közeli iskola tornatermében van lehetőség bolgár néptáncot (köráncokat) tanulni. Az emberek olyan ruhában vannak, mintha tornaóra lenne, senkin nincs szoknya. Az átlagéletkor kb 30 év. Vannak vagy 60-an, és az egész tornatermet megtöltik. A "tanfolyam" szeptemberben kezdődött, így márciusban…..
Télre mindig begubózok, otthoni kuckózás, benti játékok, sok olvasás és némi tévé, meg a sütik.... valahogy így telik minden telem. Nem szeretem a hideget. De a mozgás hiánya egy idő után teljesen felőröl, ilyenkor szoktam bent tornázni, meg szerencsétlenkedni, de még nem találtam meg a nekem valót.…..
A főnököm ajánlásával az elmúlt hetekben Szabó Péter: Állj félre a saját utadból! című könyvét olvasgattam. Az első pár oldalt kissé keserű szájízzel lapoztam föl, hasonlóan a kötelező olvasmányokhoz. Néhány fejezettel később elkezdett érdekelni a könyv, bár erős fenntartásokkal kezeltem - például -…..
hunstarlet Mindennapok meséje 2016.03.06 18:04:10
Sziasztok! Öhm... napok óta a blogok között nézelődőm: alakítom, csinosítgatom a saját felületemet is, és most, hogy itt vagyok, hirtelen nem is tudom hol kezdjem. Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy ez egy személyes blog: a saját érzelmeimet, gondolataimat szeretném majd megosztani a…..