Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péterr Nagyy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Alma a fájától 2017.05.01 00:31:06
Ki emlékszik ma már Lomnici Zoltánra, a néhai Legfelsőbb Bíróság néhai dicstelen elnökére? Kép: Index.hu Számos történetet tudnék mesélni róla, de nem teszem, mert nincs kedvem ahhoz - még egy esetleges perben sem – hogy a nevünk egy lapon szerepeljen. Éppen elég volt az a rémes két év, amelyet…..
1. A napelemek drágák A napelemek ára az elmúlt években folyamatosan csökkent, ellenben egyre hatékonyabb lett a technológia.  2. A napelemek soha nem térülnek meg Ha figyelembe vesszük a háztartások áramfogyasztását, a napelem árát és a különböző plusz kiadásokat, akkor…..
Péterr Nagyy 2022.02.28 17:05:54
@Izo: Neked se kellene csúsztatásokkal hamis képet festeni a dologról.

"télen valamilyen hagyományos erőmű által termelt áramot fogyasztod. Ezekkel az előbbi, teljesen szennyezésmentes működés is megdől."
Ez egy butaság (hogy finoman fogalmazzak), ugyanis télen akkor is a hagyományos erőmű áramát fogyasztanád ha nem lenne napelemed.
Ez tehát kiejthető a dologból. Sőt, mivel azért télen is termel a napelem, kevesebbet használsz a hagyományos erőműéből, tehát még ekkor is csökkented a szennyezést.
Péterr Nagyy 2022.02.28 17:08:56
@fepe: szóval azért kerül 4* annyiba a németeknél, mert túl sokan termelnek (nem terhelnek !) rá a hálózatra? Aztán ez miért is növeli az áram árát a 4*-esére?? Ez rettentő nagy marhaság !!
Nálunk amúgy szabadság van, egészen addig, amíg nem az állami szférában dolgozol. Vagy a szétadóztatott, államilag dominált gazdaságban nem függsz a közbeszerzésektől.  Az eltörlés szubkultúrája? (Illusztráció: u j e s h, Unsplash) Szerinte gáz, ahogyan Orbán Viktor kommunikál a járványról, és az…..
Péterr Nagyy 2021.04.22 01:07:30
@ulpius66: Mert mindenkinek meg van tiltva, hogy nyilatkozzon. Mit gondolsz miért lett átverve az új jogállásukról szóló törvény. Nagyon korlátoltak az információid, ha erről nem tudsz. Azért ezek nyilatkoznak, mert ők leszarják a tiltást.
A második álláskereső suli is jól sikerült, ezúton küldöm köszönetem a Jól-Lét Alapítványnak és a résztvevőknek. A jólsikerültség alatt azt is értem, hogy őszintén el merték mondani a résztvevők az álláskeresési problémáikat – és nők lévén – ez többnyire a…..