Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biancineri101

0 bejegyzést írt és 487 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gianluca Petrachi, az AS Roma júliusban kinevezett sportigazgatója az első adandó alkalommal kinyilatkoztatta ars poeticáját, elmondva, hogy egy-egy játékos nem zsarolhatja a klubját, mivel a klub birtokolja a futballista játékjogát, és a játékosnak kell mindent megtenni a klub érdekében, nem pedig…..
A Juventus átigazolásokért felelős igazgatója a minap Ibizára utazott, állítja a Sport Mediaset, azonban nem napfürdőzési vagy tengerben való megmártózási célzattal, hanem Fabio Paratici az Inter csatárával, Mauro Icardival és feleségével/ügynökével, Wanda Narával találkozott. Az olasz sajtóban…..
Ma újabb játékossal bővült a Juventus kerete, mert azt követően, hogy tegnap este Luca Pellegrini személyében egy fiatal tehetség érkezett, a klub hivatalosan is bejelentette, hogy a Paris Saint-Germain középpályása, Adrien Rabiot is a zebracsíkos mezben folytatja pályafutását. A közlemény ugyan…..
biancineri101 2019.07.02 08:03:35
@Dr.MiMi:
1. Az a fajta jegeltetés, amit a PSG csinált a mi játékos politikánkkal ellenkezik, vagyis ha 2 éve már el akart menni, de nem adták el és ő végül kitöltötte a szerződését, az csak a PSG-én múlott. Mi már eladtuk volna pénzért és nem padoztattuk volna a sok fizujával együtt. (itt látszik, hogy a Juve átigazolási filozófiája nem biztos, hogy olyan rossz)
2.Sarri vs Kepa ügy: Ha Sarit támogatja a klubja akkor Kepa még ma is az ifiknél edz.De abramovicék úgy vélték sokat csökkenne az értéke a játékosnak ha leamortizálnák és emiatt inkább Sarrit cserben hagyták. Hidd el a Juvéban ez a hozáállás nem megengedett. Itt amikor Dybala volt az egyetlen sztár akkor is simán alázta Allegri a direkt lecserélésekkel, hogy kicsit megnevelje.
Úgy tűnik, hogy a Juventus egyre közelebb kerül Matthijs de Ligt megszerzéséhez, miután a Barcelona kiszállt a játékosért folytatott versenyfutásból - tudósít a Football Italia. A katalán gárdát sokáig a legesélyesebb célállomásként emlegették a fiatal holland védővel…..
biancineri101 2019.06.28 12:36:18
@Rivendell: Ruganit tavly kellet volna eladni, de most hogy jött Sarri, érdemes még egy lehetőséget adni neki, lehet az új játékrendszerben ő lesz az egyik leghasznosabb védőnk
Giovanni Galeone nemrégiben arról beszélt, hogy Massimiliano Allegri elárulva érezte magát a menesztése miatt, és az egykor számos ismert és kevéssé ismert klub mellett a Serie B-ben 1997 novemberétől 1998 februárjáig a Napoli padján is megfordult szakember szerint Maurizio Sarri nincs felkészülve a…..
Angelo Alessio a következő szezonban bemutatkozhat a Kilmarnock padján. Az olasz szakember átvette a csapatot Steve Clarke-tól, akinek az elmúlt 53 év legjobb eredményét sikerült elérni a klubbal, hiszen a csapat harmadik helyen zárt a bajnokságban, ezzel pedig 18 év után ismét európai porondra…..
Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetősége több fronton dolgozik párhuzamosan annak érdekében, hogy jövőre még jobb kerettel vághasson neki a csapat a bajnokságnak és a Bajnokok Ligája küzdelmeknek. A pletykák szerint Adrien Rabiot szinte már biztosnak…..
biancineri101 2019.06.21 10:17:45
@Krisztian Keresztes: Ez igazán okos hozzászólás volt! Az utóbbi 8 évből hány olyan igazolásunk volt, ahol nem fizettünk, hanem játékos cserét hajtottunk végre?
A Manchester United középpályása, Paul Pogba az olasz sajtóban megjelent pletykák szerint elsőbbséget adott egy esetleges Juventushoz való visszatérésnek. Gianluca Di Marzio értesülései szerint folyamatos a felek közötti kapcsolat, és az a cél, hogy a felek mindent…..
A Juventus vezetőségének sikerült megegyezésre jutni Maurizio Sarri londoni szerződésbontása kapcsán, azonban a piemonti klubnak kártérítést kell fizetnie a londoniak számára. Az elmúlt hetekben számos hír látott napvilágot a Juventus következő mesterét illetően, olyan nevek merültek fel, mint Pep…..
A Calciomercato értesülései szerint hamarosan lezárul João Cancelo ügye, s mindössze egyetlen a Juventusnál töltött szeztont követően, a portugál szélső 50 millió euro körüli összeg fejében a Manchester City csapatához igazol majd. Cancelót már huzamosabb ideje hírbe hozzák az angol…..
biancineri101 2019.06.07 08:29:06
@Mitya10: De azért a képlet nem változik: Egy védő értékét azt mutatja meg hogy hány gólt védekezik ki és nem hogy hány gólt ad meg.
Ez olyan mint egy álláshirdetés: elvárás: jó védekezés, jó támadás előnyt jelent! Amauriról pl 1 gólt se kaptunk, mégse marasztalta senki...
A torinói Tuttosport értesülései szerint a magas európai célokat kitűző, sorozatban nyolcszoros olasz bajnok óriási ajánlatot tett Matthijs de Ligt játékjogának a megszerzése érdekében. A pletykák szerint a játékosért az FC Barcelona, a Paris Saint-Germain, a Manchester United és a Bayern München…..
biancineri101 2019.06.04 09:55:23
@fire06: Azért hogy jobb mint Chiellini és Bonucci az erős túlzás. Az hogy a te fejedben minden theteség már azonnal jobb mint aki 10 éve a TOp-ban van az a te dolgod, a manager játékban biztos te vagy a király, de azért ez mégis csak sok.
Az olasz média egybehangzó állítása szerint a felek között megszületett a megállapodás, így gyakorlatilag tényként kezelhető, hogy a jelenleg csapat nélküli Antonio Conte veszi át az Inter kispadját Luciano Spallettitől. Számos forrás, köztük a Sky Sport Italia, a La…..
A Goal.com friss cikke szerint egyértelműen Massimiliano Allegri volt a hibás Medhi Benatia távozása miatt, legalábbis a játékos ezt mondta, mivel véleménye szerint az edző nem tartotta be az ígéretét. „A szerződéshosszabbításom előtt azt mondta, hogy nyugodtan írjam alá a szerződést, mert számít…..
biancineri101 2019.05.17 10:45:57
@MdewC: És ha Allegri megígéri a kisfiának hogy ő lesz a kezdő csatár akkor CR meg üljön a padon, mert az ígéret szép szó?! Azért szerintem az nem túl egészséges, hogy megígérjük a helyet és nem versenyeztetünk. Amúgy ha tökös volna akkor belemondta volna a kamerába, hogy ő jobb mint Bonucci. Az úgy már tiszta volna. De ha ő is elismeri hogy szarabb, akkor meg ne jöjjön azzal hogy miért nem játszik...
Paulo Dybala testvére, Gustavo nemrégiben egy argentin interjúban beszélt testvére jövőjéről, és jó esélyt lát arra, hogy La Joya a következő szezont már nem a Juventusnál tölti. Az argentin csatár az idei év jó részét a padon töltötte, és a hírek szerint Massimiliano Allegri maradása esetén ő a…..
biancineri101 2019.05.16 09:20:44
@Knob: Én mindig védem Allegrit mert az eredményei engem meggyőztek. most sincs másképp: Dybala idén mindenhol játszott és nem ment neki. Szerintem egy jó játékos (Chiellini,Buffon,Pirlo,Mandzukic) képes a saját posztján bármely szerepkörben jól teljesíteni. Allegri nem érdekelt abban hogy Dybala szar legyen, de ha még az is volna a világ leggonoszabb edzője se tudná elérni, hogy valaki elfelejtsen focizni. Persze lehet hogy Allegri edzésen direkt azt mondogatja neki, hogy hagyjad fiam a belsőt rúgjad spiccel bátran, de én ezt kétlem. Akik kiharcolja hogy többet vágjon zsebre mint Mandzukic, Chiellini,vagy anno Buffon az tegyen le valamit az asztalra.
A Juventus csatárát, Paulo Dybalát egyre több pletyka köti a Manchester United együtteséhez, most már a francia sajtó is az argentin csatár esetleges távozásáról ír. A minap a calciomercato.com arról számolt be, hogy a United szívesen vinné az Öreg Hölgy az elmúlt egy-két…..
A Juventus körül érezhető feszültség egyik kicsúcsosodása volt, amikor az Inter elleni mérkőzést követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri heves szóváltásba keveredett a Sky Sport Italia szakértőjeként dolgozó Daniele Adanival.  A játékosként a Lazio, a Fiorentina és…..
A Juventus német középpályása nemrégiben a Bild számára adott hosszabb interjút, amelyben beszélt az Atlético Madrid elleni győzelemben vállalt szerepéről, illetve az interjúból természetesen nem maradhattak ki a Cristiano Ronaldo személyiségére vonatkozó kijelentések sem. „Taktikailag soha nem…..
biancineri101 2019.03.21 12:42:16
@Dr. Grant: Nem hiszem, hogy az a jó gondolat, ha azt büntetnénk aki elsőnek vétkezett, mert akkor Ádám és Éva után ma már senkit se kellene börtönbe küldeni. CR tudta mivel jár az effajta "visszavágása", 20 ezer euró, azt fizesse ki és jónapot. A baj csak akkor van ha ugyanazért mindenki más büntit kap.

ZecH@ Egy gyilkos közvetlen öl 1 embert, egy díler pedig közvetetten öl 20at, ráadásul tudatosan.

Ma elég sok filozófiai témát vetettetek fel :)
A bianconero csapat a tegnap esti meccsen alaposan kitett magáért, hiszen a madridi 2-0 után szóhoz sem hagyta jutni a vendégeket, és Cristiano Ronaldo mesterhármasával fordított, és biztosította negyeddöntőbe jutását. „A srácok kiváló teljesítményt nyújtottak. Megvolt…..
Massimiliano Allegri úgy érzi, hogy csapata beleesett az Atlético Madrid által előkészített csapdába, de véleménye szerint a 2-0 még megfordítható eredmény. A Juventus nemigen jutott el az ellenfél kapujáig, míg az Atléti két gólt lőtt rögzített helyzetekből, és volt egy…..
A Sky Sport beszámolója alapján Andrea Agnelli ma délelőtt ellátogatott a Juventus edzőközpontjába, hogy még a tréning előtt beszéljen a csapattal. A Juventus elnöke a hírek szerint Massimilliano Allegri vezetőedzővel és a játékosokkal is szót váltott. Bár pontosan nem tudni, mi hangzott el a…..
biancineri101 2019.02.01 10:37:11
@steven.h: Nincs igazad, ezt a cikket egy hozzánemértő írta, mégpedig azért, mert azt írja, h Marotta alatt nem fordulhatott volna elő, hogy egy távozni akaró játékos eligazoljon.
:)
Massimiliano Allegri gratulált az Atalanta csapatának, miután a bergamóiak 3-0-ra legyőzték a Juventust, és a mester szerint az elmúlt meccseken nyújtott teljesítmények után várható volt ez a botlás. A mester a 250. meccsén volt a Juve padján, de ezt nem sikerült megünnepelni, hiszen a csapat…..
biancineri101 2019.01.31 09:14:24
@Kukszi: Tegnap mindenki rossz volt és ez nem túlzás. Ráadásul a védelem teljesen felfordult. De ez inkább fejben ment el, ami nem csoda, mert valóban nem lehet örökké győzni. Furcsa mód pont egy vereség ami fejben újra erőt tud adni egy csapatnak. Jobb lett volna persze itt továbbmenni a és a vereséget a Lazio ellen bekapni de hát ezt nem mi választjuk ki.
biancineri101 2019.01.31 13:41:33
@fire06: "A Milan meg anno a BL legnagyobb királya volt és a mi legnagyobb kihívóink...és?! Lippi meg BL-t nyert a Juvéval...Conte két hetedik hely után sorozatban három bajnoki címet nyert a Juvéval...és?! A kardunkba dőlni tényleg nem kell,Allegrinek meg kell köszönni a munkáját és hozni olyan edzőt,akinek más a futballról alkotott elképzelése,ennyi...ha vele se jobb,akkor meg az egész keretet szétzavarni azt elgondolkodni a hogyantovábbon,mert valamit lépni kell!"

Hmmmm... tényleg lépéskényszerben vagyunk sorozatban 7 bajnoki és 4 olasz kupa után. Most is szinte tutira bajnokok vagyunk szóval elküldeni Allegrit, szétzavavarni a keretet. Te egy elkényesztett hülyegyerekként gondolkozol sajnos. Nem személyeskedésnek szánom, de és a szeretett csapatomról ilyeneket nem tudok gondolni, főleg mikor már 7éve elkényesztetetnek engem.
Már napok óta biztosnak tűnt, azonban ma este hivatalossá vált, hogy a Juventus marokkói válogatott védője, a több játéklehetőség reményében elhagyta a torinói csapatot, s a katari Al-Duhail együttesénél folytatja pályafutását. "A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy megállapodás született…..
Massimiliano Allegri a Lazio elleni nehéz győzelmet követően saját magát tette felelőssé azért, mert Emre Cant nehéz helyzetbe hozta. A bianconero csapat a meccs jelentős hányadában alárendelt szerepet játszott, majd hátrányba is került Emre Can góljával, azonban João Cancelo…..
biancineri101 2019.01.28 10:06:15
@fire06: Ja ez a hülye Allegri ránevelt itt mindenkit a folyamatos győzelmekre. Bezzeg a Napoli szépen játszik, cserébe semmit nem nyer.
A Mourinhos hasonlatról meg annyit, hogy ő még az életben nem nyert zsinorban 2 bajnokit szerintem...