Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tervisk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irónika azt a kérdést feszegeti, hogy ha van egy áruszállítók számára kijelölt várakozóhely, azt ő miért is nem vehette igénybe szabályosan ilyen céllal. Ki és hogyan dönti el, hogy aki ott megáll, az árut szállít vagy nem? Történt velem egy érdekes eset, mely akár a blog…..
Bajader az Ingatlan.comon találta meg egy éve vásárolt lakásuk hirdetését. Elképzelhető, hogy az ingatlanosok kedvenc, dizájnos lakásaikkal csalogatjáka naiv ügyfeleket? Engedd meg, hogy te legyél a szelep, akárcsak Feuerstein kormányzó fején a Szaffiban. Árulják a fejem felett…..
Ma reggel Rocky közel lehetett ahhoz, hogy félholtra boxolja azokat, akik egy kis koccanás miatt óriási dugókat csináltak egész Észak-Budán. Akkorát, hogy még az index is cikkezett róla egy rövidet. Miután aktuális posztunk írójának agyában elpattant egy ér, egy halom kérdést…..
A Zugügyvéd már találkozott olyan esettel, amikor az ingatlanközvetítő cég egy hivatalosnak látszó nevet vett fel, és határozatban kötelezte az állítólagosan nem fizető ügyfeleit a "bírság" megfizetésére. A másik aggályos ingatlanközvetítői trükk, hogy már az…..
Tervisk 2009.10.06 12:03:40
@Okostojás:

mi kb másfél éve adtuk el a lakásunkat.
elöször probáltuk saját magunk értékesíteni.Ment hírdetésben internetten és újságban 8-10 helyen.Magánember egy se jelentkezett,csak ingatlanosok.
6-8 ingatlanost biztunk meg az értékesítéssel,attól kezdve heti 10-15 embert hoztak megnézni,2 hét alatt eladtuk.
Nekünk ugyanannyi maradt a lakás árábol,csak a vevő fizetett többet.
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
A Homár felhívta bankos ismerősét, és most már tudja: nem csak az OTP nem utal lakástakarék-számláról idegen bank folyószámlájára, ilyet egyik bank sem tesz. A válasz frappáns de az ügyfél számára érthetetlen: a takarék-számla speciális technikai számla, ezért nem lehet…..