Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szd

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
szd 2014.04.25 20:26:55
@nincs_nick: a kerékpár jármű
nem gépjármű, de jármű
hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%A9pj%C3%A1rm%C5%B1
Sokan azok közül, akik a várható vesztesekre szavaznának azért nem mennek el szavazni, mert azt hiszik: úgyis hiába. Tévednek: a legtöbbször a garantáltan vesztes pártokra, jelöltekre is van értelme szavazni. De miért is? Prezentációval kísért blogunkból kiderül! A holnapi blogbejegyzésünk pedig…..
szd 2014.04.01 09:39:03
@Mészáros Laci: a vesztesre leadott szavazat 1:1-ben megy a listára. a nyertesre leadottakból csak az, ami nem kellett a nyeréshez, tehát az első és a második helyezett jelöltre leadott szavazatok különbsége.

ezért ha optimalizálni akarod az (ellenzéki/vesztes) szavazatod súlyát, akkor a második helyezettre kell szavazni, mert az megy a listára ÉS a győztesnél meg eggyel kevesebb megy a listára (mert eggyel több kellett neki a győzelemhez)
no emisszió Tahók a temetőben 2011.10.31 11:59:16
A motorizáció térnyerése immáron eljutott odáig, hogy képes bárhol, bármikor, bármifajta csendet és nyugalmat tökéletesen tönkrevágni. Autók és vezetőik ma már gyakorlatilag mindenhová bepofátlankodnak: erdőbe, patakba, folyómederbe, sétálóutcába és most, halottak napján…..
szd 2011.10.31 18:20:42
@Reggie: időképen további térképek -> szmog, és ott van az aktuális alatt egy archívum link
szd 2011.11.02 09:39:14
@vuk_: +50kg testsúly, vizesedik a lába, szarok az izületek, nem tud mozogni, ééérted? => kocsi kell, ez megkérdőjelezhetetlen.
ja, hogy tovább vizesedik, még szarabb lesz az izület? izé, ne beszélj mellé!
szd 2011.11.02 09:42:40
@Reggie: júl 8-án kezdődött. annyit csináltam, hogy a napi mentésből a hajnal 2 órai képeket egymás mellé tettem és eléggé látszik a szmogosodási folyamat.
Négy év múlva, örökké...  Semmi nem tart örökké kérem szépen, még a 2/3-sem. Először is szögezzük le, a Fidesz demokratikus párt, Orbán Viktor is demokrata és még sokan mások is demokraták arra felé. A 2/3-os felhatalmazás amit gyakran emlegetnek forradalomként, meg…..
Sziasztok! Nekem olyan adminisztrációval, illetve területi illetékességgel kapcsolatos kérdéseim vannak, amelyekre még senkitől sem kaptam konkrét választ, bárkinek is tettem fel. A történet a következő: két lakcímem van, egy állandó meg egy ideiglenes (ez hivatalosan a…..
szd 2010.06.05 11:08:29
@miklos.rabai: "Persze mondhatod, hogy ez a dolguk, de gondolom pontosan azért morogtak, mert rossz tapasztalatuk van az ilyen betegekkel..."

ez, és csak ez volt a probléma: prekoncepció. gondolom, mindenki tapasztalta már, milyen szar, tehetetlen érzés, amikor előítélettel illetik és rajta verik le a mások miatt felgyűlt frusztrációt
Hoppáhoppá, az Atarinak új weboldala van. Ez önmagában még nem nagy újság, de van rajta egy menüpont, ahol ősrégi Atari-játékok korhű flashverziójával lehet játszani. A választék egyelőre hat játékból áll, ezek a következők: Adventure, Asteroids, Battlezone, Crystal…..
A Trap Master szépen ötvözi a várvédő-lövegtonyos stratégiákat a hagyományos disztrojjal. A címszereplő csapdamester, azaz a játékos feladata, hogy megvédje a várában levő kincsesládát, amit egyre erősebb hullámokban támadnak behatoló harcosok, katapultok, varázslók és…..
szd 2009.11.16 12:57:00
Boulder Dash megvan még valakinek? A 8-bites korszak egyik legjobb ügyességi-logikai játéka volt, amiben egy emberkével gyémántokat kellett összeszedni úgy, hogy folyamatosan átrendeztük a pályát – itt kiástunk egy gyémántokhoz vezető talajrészt, ott rágördítettünk egy…..