Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mode Com

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Novemberben még erősen gondolkodtam, hogy kimegyek Londonba, most örülök, hogy nem tettem...
Mode Com 2016.03.01 17:59:16
@chuck-d: Nem vontam kétségbe a szakmai felkészültségedet, ne érts félre. Csak kicsit részletesebben próbáltam leírni a gondolataimat, ennyi az oka a hosszú körmondataimnak, illetve számomra kedves témakörökről van szó.:)
Egy kérdés még, amiben érdekelne a véleményed: Te miben látod a Spider közeljövőjét, hova tovább Anderson? Ki lehet a következő (teszem azt) ideális ellenfél, a mostani Pók számára? Figyelembe véve a pár napja látottakat és tekintettel a mondhatni felhígult, sűrű mezőnyre (jó értelemben véve) középsúlyban.
Mode Com 2016.03.01 20:03:25
@chuck-d: Ez a baj, hogy lassan már nagyítóval kell majd keresni az ideális ellenfeleket. Nate Marquardt nem tudom így hirtelen fent van-e az UFC aktuális rosterén (nem rémlik), de alapvetően az a bajom az ilyen párosításokkal, hogy szakmailag szerintem nem sok értelme van. Onnan már tényleg csak lejjebb van, még adott esetben egy győzelem után is. Viszont ez a realitás, látni kell. Csúnyán fogalmazva: ebben ennyi van. Többet nem éri meg kockáztatni ennél, mert azzal még többet bukhat, kvázi az örökségét veszélyezteti. Lásd RJJ- effektus, egyetértek.
Nekem még CB Dollaway (kevésbé elismert, annál veszélyesebb potenciálisan), esetleg Hendo ugrik be (vele már meccselt anno). Mondjuk az öreg (Henderson) simán elkaphatja egy brutál horoggal, még így is. Erről Bisping tudna mesélni, out cold for reason.:) De ellene még a jelenlegi gyorsasága elég lehetne, ha maradna egy utóbbihoz hasonló stratégiánál. Henderson nem lenne képes végig zakatolni ellene, úgy mint azt az angol tette. Nem tudom, hogy ezeknek a párosításoknak mennyi létalapja lehet a közeljövőben...
Mode Com 2016.03.01 22:02:28
@chuck-d: Biztos emlékszel, jó pár éve még Anderson azzal riogatta a jó'népet, hogy címet egyesít Jones-al vagy St. Pierre-el, hogy aztán méltóképpen le tudja zárni a karrierjét egy RJJ elleni boksz meccsel. Istenem, de szép is lett volna, ugye? Értsd, jól.:)
Persze ezek csak média/ bulvár hírek javarészt, aki kicsit is a dolgok mögé lát nagyjából átérzi ezeknek a létjogosultságát. Panem et circenses. Mindenesetre hűen tükrözi az Anderson-i értékrendet vagy, ha nagyon rosszindulatú akarok lenni, akkor egy leleményes marketinges magánakcióját, amihez a Póknak már csak a nevét kellett adnia.

A Marquardt hibáért sorry, hirtelen nem ugrott be. Annyi biztos, hogy őt bármikor elő lehetne rántani a kalapból, így meg pláne. Vele kapcsolatban egyetlen ,,kedves" emlékem van. Az pedig a Hector elleni ,,produktuma". Remélem március 20-án ismét felhangzik az: Aussie, Aussie, Aussie. Kiböjtöltük rendesen:)