Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egleriel

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre-végre-végre, itt vannak a képek Lady Gaga Vogue címlapjáról! Úgy látszik, valahol én is kis szörnyeteg vagyok, hogy ennyire lelkesen vártam a képeket a márciusi címlapról, aztán meglátva azokat mélységesen csalódtam. Persze nyilván az elvárásaimmal volt a probléma,…..
Ráadásul szoptatás közben készült, a fényképezőgépet pedig maga az apuka, Orlano Bloom kattintgatta! Miranda Kerr természetesen gyönyörű, mint mindig, miközben a karjaiban tartja a kicsi Flynnt. A baba egyébként hatalmas, 4.5 kilóval született és a pár nagyon óvja a…..
Egleriel 2011.01.19 11:57:14
Roy Lichtensteint juttatják eszembe a kampányfotók, és csak ez, a modern művészettel kapcsolatos asszociáció tart vissza attól, hogy vinnyogva sikoltozzak lelkesedésemben, ugyanis MAC Wonder Woman kollekciója elképesztően látványosra és széles körűre sikerült.A képen…..
Egleriel 2011.01.13 11:16:21
OurFashion Meztelen Maroon5 2011.01.07 13:52:00
Igaz, hogy Adam Levinen nincs ruha ami egy divatblogon elvárható lenne, de mivel olvasóink többsége nő, gondoltam megosztom mindenkivel a brit Cosmopolitan hererák elleni kampányát. A képek a megelőzésre hívnák fel a figyelmet, de hát valljuk be, nekünk lányoknak…..
Életem első karácsonyi ebédjét adom december 23-án a családomnak. Arról, hogy milyen lesz a teríték olvashattok majd az ószeres blogon, az hogy mit főzök legyen a holnap problémája, na de hogy mit vegyek fel az már nagy kérdés.Több lehetőség is van, szavazzatok, hogy szerintetek…..
OurFashion Extra menő a szőr! 2010.10.25 07:32:00
Ezt bizonyítja a Hilary Rhodával készült fotósorozat is az orosz Vogue novemberi számában. Hilary Roberto Cavalli, Chloé, Céline és Ralph Lauren cuccokban pózolt. A modell gyönyörű és tökéletesen azonosulni tudott a szettekkel, amiket Brian Molloy állított össze…..
OurFashion Őszi őrületek 2010.09.29 11:15:09
Az idei ősz is hozott nekünk néhány olyan darabot, amiért minden divatimádó megőrül. Az újságok lapjain, a sztárokon, modelleken, kifutókon és az utcán is ezek jönnek szembe, az üzletek polcairól és kirakatairól már nem is beszélve. Szőrme minden mennyiségben, galléron,…..
Tudom, hogy a divatbloggerek szégyene vagyok, de bevallom: nem nagyon követtem/követem a divatheteket, kivéve a Burberry bemutatót, ahova nagyon pórias okok miatt nem tudtam elmenni, így személyesen csak Anna képviselte az OurFashiont (beszámoló ITT) mi pedig Biankával a képernyő…..
Egleriel 2010.09.28 14:52:37
Az aprócska zöld gombot megnyomva tárul fel az ékszerek valódi szépsége: a miniatűr elrejtett díszek. Cuki, mégsem kislányos, de ennek ellenére sem tudom elképzelni magamon.Nektek tetszik?Forrás: Buzz Beast ..
Egleriel 2010.09.23 10:01:56
Kim Kardashianra rá kellett külön keresnem, mert ciki nem ciki, csak sejtésem volt arról hogy mitől is híres. Justin Bieber is sokaknak lehet ez a kategória, szerencsés aki még nem látta vagy hallotta énekelni a legújabb amerikai tini őrületet. Komolyan nem tudom hogyan juthatott…..