Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delilah (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
Delilah (törölt) 2010.10.05 21:59:52
A kedvenc hírem ebből a sztoriból: Felajánlottak 100.000 forintot azoknak, akiknek nem dőlt össze a házuk, hogy majd ebből első körben vissza tudnak költözködni a vörösiszapos házukba.
Esküszöm az agyamat eldobom, hogy valakinek olyan eszébe jut, hogy az emberek menjenek vissza, és vigyék vissza a gyereküket arra a területre, ahol nemsokára, ha megszárad minden, titán-dioxidot , ólmot, és hasonlókat lehet majd belélegezni...
Én már most közöltem a családdal, hogy ezt a területet a következő 20 évben el fogjuk kerülni... Ők pedig elegendőnek tartják a föld felső pár centijét lecserélni.
Megint megy a nagy f@szoskodás.
Vonuljon ki a MAL Zrt felelős brigádja a talicskával és lapáttal és már szedhetik is össze az iszapot, ahol látják, látástól vakulásig, valamint javaslom a MAL Zrt vezérkarának a faluba való kiköltözést, és már ültethetik is a sárgarépát az iszapos kertjükbe tavasszal. A felső 2 centit leszedhetik már az alatta lévő méter földet biztos nem áztatta el a lúg...
Másik szöveg, nem látták előre, hogy ki fog törni a gát. Így a légi felvételek alapján, a gát vastagságától és a benne tárolt mennyiségtől, pláne, hogy iszapról, tehát ölég súlyos dologról van szó, nem értek hozzá, de nekem nem tűnik bíztatónak a benne tárolt mennyiséghez viszonyítva. és mi az, hogy iszapos alapra épült a gát ??
A másik, amit javasolnék a cégnek, van egy olyan foglalkozás, hogy STATIKUS, én nem értek hozzá, de feltételezem, lehet, hogy meg tudná állapítani, hogy mekkora gátat kell egy iszapos alapra építeni, hogy ezt a batár nagy mennyiséget visszatartsa. Ja, hogy vizsgálgatták, és nem láttak semmit. Megintcsak nem értek hozzá, de úgy gondolom, hogy nem fél milire nyílik ki, majd egy nap múlva egy centire, majd egy nap múlva két centire, és így tovább, hogy legyen idejük észrevenni, hogy szakad a gát. Egyszercsak szétrobbantja az erejével, gondolnám én laikus.
Fizessék ki az embereknek egy hasonló házat egy másik településen, ezt a települést meg tegyék rendbe. Ez az alap. Ja, és fogják be a pofájukat, és rohadt nagy alázattal meghajolva tegyék a dolgukat, és ne magyarázzanak semmit, mert az nem hozza vissza az 1 és 3 éves testvérpárt akik itt meghaltak.
Hát kérem szépen, az ország kellemesen beleszart az önkormányzati választás urnájába, ahonnan azért előtte kivették a gyereket. A legkreatívabb kampánycsendsértést EVER a Terézvárosban követték el (különdíjat neki!), ahol egy kihangosított mobiltelefont dobtak be az…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
 A Heti Hetesben politikust aláznak, de nagyon. Fletókát. Hogy ugye kampec. Vége. Alkalmatlan. A Népszavában Debreczeni kesereg és félti az országot, hogy most mi lesz. A kőbalos kolléga mondja: „ezekre nem fogok szavazni 2010-ben, jöjjön inkább e Fidesz”.  Hát…..