Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukityun

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
kukityun 2010.05.11 23:58:37
kukityun 2010.05.12 00:08:32
@kukityun: Középső mondat végén természetesen kell a felkiáltójel.
Mivel idén, egy rövid kassai sörmeccs kivételével nem sikerült meccsre eljutnom, ősszel arra az elhatározásra jutottam, hogy elkezdek egy utat szervezni a Mikulás napi római derbire, mivel az eddig kimaradt az életemből és éreztem, hogy ezt a kitűzött fontos életcélt ideje volna…..
Annyi minden történt a 7. forduló óta, hogy a 8. beharangozója úgy tűnik, ezer évvel van az Inter erőfitogtatása, a Juventus (és persze a Milan újabb) megaláztatása, a Roma edzőbuktatása, és a Sampdoria pontvesztése után. Az alábbiakban rossz szokásunknak megfelelően újra…..
kukityun 2009.10.18 11:30:05
@popp: varhatoan a palyan lesz, serules ide-oda. Akkor meg igazan rughatna kettot. Reg volt ilyen. Orola jobban el tudom kepzelni, mint a nyapic Menezrol. Nekem mindegy, csak nyelveljunk harmat.
Cö-cö, méghogy nagycsapatok. Az arcoskodva tartalékoló Juventusnak három kihagyott vendégziccer is kevés volt, hogy komolyan vegye a Bolognát, jött is a végén az atomkoki. Az Inter meg Mourinho kapitális ökörsége miatt nyújtott át egy szekérderéknyi lőszert az újságíróknak…..
kukityun 2009.09.30 14:35:04
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: 1. Te valamit felreertesz: en nem a csapatomat vedem, hanem a jatekvezetot. Olvasd el megegyszer a hozzaszolast. 2. Huhha! Egy lazios akarja objektiven, joindulatuan megmondani, hogy mit erdemel a Roma. Büzlik. :)
En romaskent 99%-ban a csapatom erdemenek tartom, hogy az egyenlito gol megszuletett. Ez teljesen normalis. Hagy ne soroljam ujra, miert.

Az iras bekezdeseben az van, hogy a biro segitsegevel csikarta ki a dontetlent a Roma. Ez mindenkeppen valamilyen iranyba tereli a semleges es a lazios szurkolok gondolatait. Ugyebar az a jelenet, ahol Burdisso mellel maga ele tette a labdat szabadrugast es sarga lapot eroen, szora sem erdemes. Csak akkor lenne az, ha a szitubol kifolyolag a Catania golt ert volna el, de nem voltak ugyesek. Es ha megtettek volna, akkor meg ott a vigasz, hogy a Catania ugyis jobban jatszott, mint a Roma. Meg, ha utana Burdisso kap egy masik sargat, akkor kiallitjak. Biztosak lehetunk benne, hogy a jogtalan sarga kompromittalta a Roma kesobbi jatekat, mert az egyik vedekezo jatekos kiallitasveszelyes helyzetbe kerult. Fogadjuk el, mert a biro igy latta. A partjelzo sem segitett neki.
Kulonben ha belegondolunk, a jatekvezetok azert vannak a meccsben, hogy segitseg a ket csapatot valamilyen vegeredmeny elereseben a szabalyok menten. Te latod, hogy mit latnak ok?
kukityun 2009.09.30 14:37:25
@Hispan07: ha szerinted ugy van, ahogy irtam, akkor komolyan. Ha nem ugy van, akkor ironizaltam. :)
kukityun 2009.09.30 15:56:02
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mivel egy romas meg egy lazios kozott a baratsag termeszetellenes, egyet irok: sok oromed ne legyen! Egy rendes lazios soha nem lesz objektiv a Romaval. Gyanus vagy. Te szerintem romas vagy. Csak nem vetted meg eszre.

Pace.
Már csak ketten nem kaptak ki, viszont még mindig hárman nem nyertek a Serie A mezőnyéből, amelyet újra az elmúlt évekhez hasonlóan újra az Inter vezet, jobb gólkülönbségével megelőzve a Juventust. Vesszőfut a Milan, az Armageddon kellős közepén játszott óriási meccset a…..
Felsoroljuk a forduló hülyéit! Az Inter megint képtelen volt teljes létszámban befejezni a meccsét (idén nyolcadszor!), hülyeségéért a végleg eldőlt kérdéskör elhalasztásával fizet, míg a Roma (a forduló hülyéje!) elmulasztotta kihasználni üldözöttje apróbb botlását és…..
kukityun 2008.03.21 08:10:33