Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samtron

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2016.10.13 09:18:14
Továbbra is nagyon örül a This Is Us-nak az NBC. A harmadik rész nézettsége ugyanis olyat tudott, amire valószínűleg még a csatornánál sem számítottak: rápakolt a The Voice nézettségére. Az énekes műsor 28-49-es demóban 2.5-ös ratinget hozott, míg a This Is Us 2.8-at tudott, lehet tehát bontani a…..
samtron 2016.10.17 11:21:24
@samtron: Berendelni beosztottat, dolgozót szoktak például a központba -- mondom én.
De inkább utánanéztem a szótárban, és hogy úgy van! :)

WikiSzótár:
"Berendel (ige)
1. Megjelenésre szólít fel, arra utasít egy hatóság vagy egy hivatalos, magasabb beosztású személy, hogy odamenjen egy helyre hivatalos célból, vagy egy feladat teljesítésére, munkára.
[...]" (idézet vége)

Na, ezt jelenti a berendel. Egy sorozat, az nem személy, nem lehet "berendelni", mert nem megy oda, mivel nincs lába. Egy sorozatot megrendelni lehet.
Melegedő A szerző válaszol 2016.09.23 15:37:57
Miután megosztottuk veletek szeretett grafikonjainkat, lássuk, mi történt az elmúlt egy hónapban a komment szekcióban! Nagy örömmel látjuk, hogy rengeteg a visszatérő olvasó, a kommentek színvonala pedig továbbra is megszokott szinten mozog (“Mocskos buzik ÁÁÁÁÁÁÁ”). Központilag nem szeretünk…..
Be kell valljam, amikor nekiálltunk a blogolásnak, volt bennem egy kis félsz. Nem a homofóboktól, ők a több éves aktivista múltam után nem nagyon tudnak újat mutatni. Inkább attól tartottam, valóban elég kompetens vagyok-e ahhoz, hogy homoszexualitással kapcsolatos témákról írjak. Mint már…..
  Foto: Circuito Fora do Eixo   Egy rendhagyó témakört választottam, amire nyugodtan mondható, hogy tabu a köbön. Természetesen most is egy általunk megélt élményt olvashatsz, amit igyekszem őszintén, de nem bántó stílusba csomagolni. Gáborral november - december hónapokban többször…..
Múlthét szerdán világhódító útjára indult a Nintendo mobilos újdonsága, a Pokémon GO, ami az elmúlt egy hétben akkora népszerűségre tett szert, amire még talán maguk a fejlesztők sem számítottak.Július 6-án délelőtt a The Pokémon Company elérhetővé tette a legújabb free-to-play játékát, a Pokémon…..
Minden nagyobb teljesítményhez az életben tartozik egy mérföldkő is, amire aztán szívesen emlékezünk vissza. Minden egyes megmászandó emelkedő előtt szinteket tűzünk ki magunk elé, hogy tudjuk, hol járunk éppen a folyamatban, és még mennyi van hátra. Bár az ilyen kalandokba, célokba, életutakba…..
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
samtron 2016.06.04 11:16:59
@Dr_utcai_arcos: > "nem, te agyrokkant, egy frappáns "NAGYON KÖZEL"-lel behelyettesíti. Szar lehet neked is egy biten gondolkodni. "

Te elmekárosult, retardált, kis, gyűlölködő geci!
1.) Te képtelen lennél híreket (pontosan) felolvasni, tévékamera előtt (!!)
2.) Valószínűleg képtelen vagy egyáltalán hangosan olvasni. Pontosan (!!)
3.) Bárkinek nehéz a pontos felolvasásra való koncentráció közben tudományos számértékeket felidézni, kiértékelni, magában korrigálni stb. miközben azzal van elfoglalva, hogy továbbolvassa a szöveget; mivel ha megállna csak pár másodpercre is, akkor az lenne szakmailag alacsony szintű.

Te olyan szinten vagy retardált kis balfasz, hogy elképzeled, hogy amit gondolatban, otthon, nyugodt körülmények közt KÉPZELETBEN meg tudsz tenni, arról hamisan gondolod/képzeled, hogy kamera előtt is meg tudod tenni. Képzelődsz. (Nem véletlenül írtam ezt a szót ennyiszer, te képzelt világban élő fasz.)

Az meg más kérdés, hogy gyűlölködő geci is vagy.
samtron 2016.06.04 11:20:26
@szociál: Az a baj, hogy te már úgy általában a köztévéről, meg a minőségéről beszélsz egy baki kapcsán, amit egy bemondó azzal követett el, hogy egyszerűen csak tette a dolgát. Gyakorlatilag nem hibázott.
Meg kell védenem ezt az embert. Te még kamera közelébe sem jutnál soha, csak fotelből okoskodsz, mint itt a legtöbben.
Politikailag meg elfogult vagy.
Én is utálom a fideszlopást és a fideszkorrupciót, mint a szart, de azért ez ne befolyásoljon abban, hogy hogyan ítélsz meg egy hírfelolvasói teljesítményt!
samtron 2016.06.04 11:36:53
@Dr_utcai_arcos: Szar lehet neked is antiszociális fotelkommentharcosként élni :P
comment:com A nap képe 2016.06.04 10:43:43
Dominic Purcell a Prison Break folytatásának forgatásán törte össze magát egy kicsit - a fejére esett egy vasdarab. De mivel kemény, így leszarja. Dominicpurcell (@dominicpurcell) által közzétett fénykép, 2016. Jún 2., 09:40 PDT..