Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukrecia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Heti Hetesben politikust aláznak, de nagyon. Fletókát. Hogy ugye kampec. Vége. Alkalmatlan. A Népszavában Debreczeni kesereg és félti az országot, hogy most mi lesz. A kőbalos kolléga mondja: „ezekre nem fogok szavazni 2010-ben, jöjjön inkább e Fidesz”.  Hát…..
Lukrecia 2008.03.21 06:58:40
Én meg úgy látom OV ne játsza itt a királyosdit, nem kérek belőle.
Olvasom kedves blogoló társaim hozzászólásaitokat és nem kellett sokat olvasnom ahhoz, hogy tényleg a nagytöbbség arról szavazott, hogy maradjon-e Gyurcsány????
Bevettétek ezt a maszlagot a Fidesztől???
Egyiknek se vagyok a híve, DE gondolkodjuk már, most Viktor átesett a döglött dakota lovának másik felére...nem veszitek észre, hogy kapkodva keresi azt, hogy honnan pótolják az orvosok kieső pénzét??
Annó azért engedték, hogy ilyen kérdésben szavazhassunk, mert nem költségvetési tétel a vizitdíj, kórházi napidíj és a tandíj. Szóval akkor miről is beszélünk??
Leszavazta a nagytöbbség magyar, hogy nem fizetünk, no akkor innentől (pontosabban 2008.04.01-től) oldják meg hogy akarják a kieső bevételt.
Tapsot kérek Orbánnak és GYurcsánynak a kiválló tájékoztatásért, amit tettek választások előtt, és a népnek amiért felelős döntéseket tud hozni!

1, nincs mit követelőzniük az orvosoknak, mert ha költségvetést éritő tétel lenne, akkor biz nem szavazhattunk volna. Nincs mit pótolni.

2, az ország és családok ketté osztásában én Orbánt látom (és természetesen azt aki fanatikusan elhiszi azt amit mond) legnagyobb hibásnak, ha megfigyelitek beszédeit mást sem mond csak milyen "szar" "ez így nem jó" mindíg találnak valami titkos felvételt stb...na hagyá má hülyeségeiddel, mindíg a Fidesz, mindíg a ...Tv jut ilyenek birtokába...haha nagyon vicces

Rockjano,

Amit írtál teljesen igaz, de hidd el Fidesznek nincs annyi esze, hogy megvárja mig az MSZP elviszi a terveit...főleg Orbánnak az a mozgatórugója, hogy király legyen (korona már van) hatalom és pénzéhes (végülis elhiszem hogy fogyóban a lóvéjuk..)