Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagány Adrienn

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük először polcaim új lakóit.. 10 könyvvel gyarapodott a polcom januárban: 6 könyvet vásároltam, 4-et pedig ajándékba kaptam.Egy utcánkban lakó nénitől megkaptam Anya Seton: Katherine c. könyvének 1. részét, kiváló állapotban. A borítóját már most imádom! Olvasni viszont - a terjedelme miatt -…..
Bagány Adrienn 2016.03.31 16:15:34
@LittleMoth: @Bagány Adrienn:
lehet, egy kicsit fordított vagyok ;-) nem tehetek róla. Sokszor volt olyan , hogy olvastam a negatív kritikákat. És utána csak azért is nekiálltam én is adott könyvnek. Aztán volt olyan, hogy teljesen egyetértettem a véleményezővel. Volt , hogy teljesen más volt a véleményem :-D
Kiadó: I.P.C. Könyvek Kiadás: 2012. Műfaj: mese, meseregény, filmadaptáció Oldalszám: 311 „A legtisztább vér által hívatott életre, és csakis a legtisztább vér pusztíthatja el.” A borítója filmes, de mivel a szereplőket én is hasonlóan képzeltem el, illetve a…..
  Kiadó: Twister Media Kiadás: 2015 Műfaj: fantasy, high fantasy Oldalszám: 496 oldal   Fülszöveg Hát, igazából nem is tudom, hol kezdjem... Talán az egyetlen pozitívummal, amit szerettem. Ez pedig a borító. Valami gyönyörűre sikeredett! Figyelemfelkeltő, szép és kapcsolódik a történethez…..