Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lizzieeee

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónknak abban nincs igaza, hogy a Miskolc Pláza az egyetlen bevásárlóközpont, ahol fizetni kell a mosdó használatáért, mert rögtön ott van pl. a fehérvári Alba Pláza is, de valóban nem gyakori. Hogy jogszerű vagy nem pénzt kérni a pisiért ilyen helyen, azt nem tudjuk.…..
M.D. érettségiző fiatalember és szülinapi telefonjának hónapok óta húzódó története klasszik elátkozott találkozás. Nem is ezért került be, mert annyira különleges, hanem mert annyira hasznos.  M.D. ugyanis nem hagyta magát: tájékozódik, konzultál, levelet…..
Lizzieeee 2015.06.10 14:47:56
Hétfő reggel van, de azt hiszem nyugodtan kioszthatjuk az eheti Tuskó Oszkárt. Bp.1125 Nógrádi úti CBA 2015 05.09. Mikor felhívtam az eladó figyelmét a penészes árúra azt válaszolta,hogy még nem járt le a szavatossága! Ez akár igaz is lehet,de az sem szokta őket…..
MZ etikailag megkérdőjelezhetőnek tartja azt a gyakorlatot, hogy a Telenor-üzletekben a csekkes fizetés az alapértelmezett, miközben van olyan csomagjuk, ahol ezért büntetést fizettetnek: Nem szép dolog a Telenortól, illetve az üzletkötőitől. Ha veszel All-In csomagot vagy…..
Múltkori versenyzőnk utalványát hamisnak nevezték egy Tescóban, de a jelek szerint olyan is van, hogy egyszerűen nem tetszik nekik a színe: Kaptam a munkahelyemen néhány ezer forintért semmire sem jó Erzsébet-utalványokat, mivel lépten-nyomon azzal szembesülök, hogy fele annyi…..
Lizzieeee 2013.06.10 13:55:00
@elwood: Mit? Erzsébet utalványt? :)

...ott van világosan, megcsillagozva, nem olvasta el figyelmesen, merthogy innen kopiztam ám, nem én fogalmaztam:
tesco.hu/erzsbetutalvany
Lizzieeee 2013.06.10 14:22:35
@hagyma: Folyamatban...a Nemzeti Dohányboltokban már beválthatóak lesznek. :)
Munkahelyi (T)error 2013.02.05 06:00:00
Tisztelt Szerkesztő!    Szeretném a segitségét kérni abban, hogy honnan tudhatnám meg, hogy milyen jogaim vannak munkavállalóként, ha egy benzinkúton dolgozok? Azért lenne szükségem a válaszára, mivel olyan főnököm van, aki azt állítja, hogy nekünk nincs…..
Lizzieeee 2013.02.05 06:48:01
"A Megasztárban már bizonyított Liptai Claudia, a Tv2 új tehetségkutatójának mégsem ő lesz a háziasszonya. A Voice-ban" - írja a mai Bors a The Voice című műsorról. A Hollandiából importált The Voice-t már negyven ország licenszelte. A műsor címe arra utal, hogy itt valóban…..
Futóblog Kánikul(tr)abalaton 2012.07.03 14:53:00
Reggel 5. Aludni kellett volna. Partiztunk. Ádám. Zoli. Nem normálisak. Indulunk Tihanyba. Reggel 6. Ádám, Zoli, Gyula indul. Lubics Szilvi. Bogár János. Pecsenye és a többi nagy. Fut a mezőny. Le Tihanyból. Autóból fotózunk. Kerülgetnek. Aszófő. Megállunk. Winkler…..
Nem vitatja a Homár, hogy mekkora logisztikai problémát jelenthetett a SZÉP-kártyás rendszer felhúzása, de azért az elég szottyos, hogy 2012-ben 2 hétig tart cégen belül egyik virtuális számláról a másikra vezetni pénzt. És közben be is fagyasztják a számlát. Ennél…..
Lizzieeee 2012.06.21 12:50:32
@Petró Chelly: Hátigen...

Nagyon jófej az a Munkáltató, aki az éves egyszeri nyilatkozást később hagyja változtatni és hajlandó az OTP-nél módosítgatni...mint látjuk, nem egyszerű...és Te csak 1 munkavállaló vagy a kitudja-hányból...
Subba Faszkorbács: Messi bor! 2012.02.16 17:01:00
Nem elég hogy a csapból is ő folyik! Most még ez is!..
Appleblog Lemondott Steve Jobs 2011.08.25 06:21:00
"Eljött a nap" - írta 35 év után a vezér, majd lemondott az Apple vezetői pozíciójáról és átadta azt Tim Cooknak. Információk szerint Jobs utolsó CEO-ként töltött napját a vállalat központjában töltötte, és bár gyengének tűnt, aktívan végezte feladatait, mint…..
Lizzieeee 2011.08.25 11:52:57
Az alábbi levél érdekes kérdéseket vet fel, kötelezheti-e egy bolt a személyi igazolvány bemutatására a vásárlót? Korábban az is probléma volt, hogy a BKV ellenőr sem kérhette el a személyi okmányokat jogszerűen. Tisztelt Zugügyvéd!Az én kérdésem nem is annyira túl…..
Subba Selma Blair x Tisza 2011.06.02 14:13:00
Lizzieeee 2011.06.02 14:15:44
Kezdjük azzal, hogy talán az egész sztori csak a Hidden nevű lopásgátló programot gyártó szoftvercég műve, és így próbáltak meg hírverést csinálni az alkalmazásnak. De: egyelőre nincs olyan információ a kezünkben, ami alapján ilyesmire kéne gyanakodnunk, csak az általános…..
Tegnapi jegyvisszaváltós panaszunkra reagált a TicketPro. Ők május 9-én kérték először a CIB Bankot, hogy utalja vissza a lemondott koncertre vásárolt jegyek árát, és azóta is többször, hiába. Lehet, hogy ideje lenne bankot váltani? Vegyes érzelmekkel olvastuk vásárlónk…..
Könnyes búcsút vesz tőlünk az iWiW, nyugodjon békében. Nekünk sajnos reagálunk kell a változó időkre, és lecseréljük a külföldi rokonra. Szaporodó pokróc Kurva feleség Imádom a hasam Védekezem Marcsit A menyasszonyom Pavlon Zsuzsanna haza hívása Mozgalom"Tisztelt"…..
Tegnap már utaltunk rá, ma azonban valósággá vált, hogy 2011-ben végre nem csak a drogbotrányai miatt lesz aktuális Amy Winehouse, hanem zenei teljesítményt is fel fog tudni nekünk mutatni, ugyanis ő lesz az idei Sziget egyik headlinere. Ezzel persze nincs vége a listának:…..
A hétfői Kolontár melletti gátszakadás Magyarország eddigi legnagyobb környezeti katasztrófájának ígérkezik. Mi magyarok azonban nem hazudtoljuk meg magunkat, katasztrófa ide vagy oda elkövetünk jó néhány pofátlan dolgot. Most íme egy csokorban a TOP 5 leghülyébb/pofátlanabb…..
A Homár még fagyasztott rántott gombát se látott, de most rögtön pókkal együtt: Nagyjából egy hónapja vettünk a közeli ALDI-ban egy zacskó Gebackene Champignons nevű fagyasztott rántott gombát. Kisütés után rögtön neki is láttunk az evésnek, ám egy kis meglepetésre…..
 A Goldenblog Komplex kategóriájának büszke 9. helyezettjétől, Hácsétól! Belovszki Misinek hívják. Volt egy cége, a Belotrans 2000 Kft, de tavalyelőtt csődbe vitte, viszont azért annyi pénzt gondosan kilopott belőle, hogy mindenkor legyen egy zsír BMW-je, mert az a raj.…..
De hisz szakításban voltunk! - kinek nem jelent ez semmit?   Sziasztok Szakítósok! Hébe-hóba olvasom csak a blogot, így előre megmondom, hogy nem tudom mi ez a Tesco-s, kondomos és katonás cucc, de már most válaszolok rá: Tesco-ban voltam a 3 év alatt a lánnyal, kondom nem…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..