Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurcsany Ferencc

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán győzelmi menetre készül Berlinben, de könnyen sírás lehet a vége. Merkelt ugyan a magyar miniszterelnök bajor barátja sarokba szorítja épp, de az uniós értékek és a jogállam elleni, orbáni támadás még a CSU-nál is kiverheti a biztosítékot...
Gyurcsany Ferencc 2018.06.20 21:08:17
Politikai hecckampány ide vagy oda, ez az OECD csárt nem hazudik. Jelentősen megemelkedett hazánkban a külföldön született személyek társadalmi részaránya 2000* és 2015 között. kép forrása: OECD Facebook Az eredeti cím és a szöveg is helytelenül azt állította, hogy a csárt 2010 óta tartalmaz…..
BEKIÁLTÁS Orbán félelembeszéde 2017.06.28 12:49:08
Győzelminek volt szánva Orbán Viktor június 27-ei értékelése, félelembeszéd lett belőle. Időnként úgy érzem, be vagyok kerítve, de aki fél, ne menjen erdőbe – mondta nem is oly rég Orbán Viktor rajongóinak győri tábora előtt. Csakhogy nekem az a benyomásom, hogy a kormányzó párt vezetője mintha…..
Az utóbbi hónapokban mind a baloldal, mind pedig a Jobbik olyan javaslatokkal állt elő, amelyek a legvagyonosabb társadalmi rétegeteket adóztatnák meg. A „fizessenek a gazdagok” szlogen nem 2017 politikai terméke, hiszen már a 2010-es kormányváltás előtt is megpróbálkozott a…..
Gyurcsany Ferencc 2017.04.18 20:08:43
@midnight coder: "Ha Pl. az USA ledobná ide a fél atombomba készletét, az biztos hogy megakadályozná hogy Orbánék tovább lopjanak, de nem hiszem hogy annyira nagyon örülnél neki."

Megalapozatlan az optimizmusod, ezek akkor is lopnának tovább. Már csak azért is, mert mér félúton a levegőben ellopnak a bombák nagyrészét. Ezen persze biztos meglepődnének az amcsik, de ez legyen az Ő bajuk.
Mostanában kering az interneten egy cikk, amit a szemlelo.com jelentetett meg, mely elvileg címe alapján simán a segélyekről szól egy henyélő roma kisebbségivel illusztrálva a dolgokat, ám inkább a feltétel nélküli alapjövedelemre van kihegyezve hevenyészett stílusban. De nézzük meg, mi is pontosan…..
  Tibor Novak (erről nincs hír, de a neve alapján vélelmezhetően magyar származású) négy évig élt egy zágrábi lakásban az édesanyja holttestével.     Azzal gyanúsították, hogy a súlyos beteg anyját nem etette, nem hordta ki vécézni annak ellenére, hogy tudta: az idős asszony mozgásképtelen...
Ennyibe kerül az óriás-ugrótorony, amit a vébé után lebontanak...
Gyurcsany Ferencc 2017.01.06 22:06:50
@lippsi vagy?: A karacsonyfa felesleges pazarlas, raadasul serti az arabok valasi erzekenyseget. Ha kormanyra kerulunk betiltjuk.
Megszokhattuk, hogy a tökös cowboy-stílusban kommunikáló külügyminiszterünk mindenkibe beleköt. Most Észak-Koreát választotta, diktátorozott, kommunistázott egy nagyot. Meg is lett az eredménye, Észak-Korea felfigyelt Magyarországra. ..
Furdancs Blog Kerti modellvasutak 2016.11.04 06:20:01
A kerti kisvasút nem olcsó mulatság és egy idő után már a táj változatossága sem nyűgöz le. Mégis olyan szép példákat láthatunk a neten magánépítőktől és szolgáltatást nyújtó vállalkozásokig, közlekedési múzeumokig, hogy összegyűjtöttem egy csokorra valót külföldi és magyar példákkal, sok-sok…..
Gyurcsany Ferencc 2016.11.05 10:29:32
Mert Szent Pál előírja, könyörögni és imádkozni kell a királyokért és feljebbvalókért. És könyörögnek is: imalánc indult Orbán Viktorért...
Gyurcsany Ferencc 2016.11.01 22:58:00
@jet set: Aki imádkozik, az fasiszta meg náci, és már csak egy lépésre van a holokauszttól.
A budapesti fákért küzdő civilek jelentős sikerüknek tekinthetik, hogy tegnap Tarlós István főpolgármester kijelentette: a Fővárosi Önkormányzat faültetési programot kezd el, amelynek során három év alatt tízezer új fát ültetnek el Budapesten. Ez a bejelentés kedvező válasz volt az egyre erősödő…..
Pont egy hete ilyenkor gyártották a Népszabadság utolsó számát, amiről persze akkor még csak kevesen tudták, hogy az utolsó lesz. De a hóhérok segédei ugyanabban az épületben már nyomtatták a kirúgási papírokat és már rendelték másnapra a motoros futárokat, hogy kikézbesítsék az iratokat. Minis Mici…..
Gyurcsany Ferencc 2016.10.15 16:51:50
@$pi$: "
"Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz"

És akkor jöttök ti és mégis meg lehet magyarázni. Ez ám a hit! :D"

Sajnálom ha félreérthetően fogalmaztam. Természetessen az a szöveg hogy:
"Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz"

Az NEM azt jelenti, hogy ÉN, vagy MSZP hazudtunk volna, vagy bármiben tévedtünk volna, hanem kizárólag annyit jelent, hogy Orbán Viktor hazudott, mert fasiszta és náci, és korrupt diktátor.
Lehet hogy egy kicsit félreérthető a szöveg pedig csak ennyit jelent.
JogÁsz Svédek, finnek tanuljatok! 2016.07.23 22:07:32
Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke Röszkén azt bírta mondani, hogy a menekültek számára kialakított tranzitzóna olyan jól működik, hogy azt már a svéd és finn hatóságok is tanulmányozzák. Kép: kettosmerce.blog.hu Én meg is értem mohó tanulásvágyukat. Ezek a…..