Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.barbapapa.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Hányan vannak bent? - Ne-ne-nem tudom. - Számoljuk meg! (Luc Besson: Az ötödik elem - Korben Dallas szavai)   Most, hogy tegnap Orbán belengette a maga - egyébként kétszeresen is alaptörvénybe ütköző - népszavazás-kezdeményezését a migránsok „kötelező befogadásáról”, nem árt reálisan…..
.barbapapa. 2016.02.26 08:47:35
@BircaHang Média: Hívhatod te szíriuszi megyéspüspöknek is ha neked az esik jól, de ettől még Ferenc pápa a katolikus egyház feje, ha tetszik neked, ha nem.
.barbapapa. 2016.02.26 08:33:51
@Wildhunt: Sokat gondolkoztál ezeken az érveken? Remélem nem erőltetted túl magad.
.barbapapa. 2016.02.26 08:42:52
@BircaHang Média: Brüsszel egy város, nem szól bele semmilyen ügyekbe. Ha az EU-ra gondolsz, az pedig egy szervezet, aminek tagja vagyunk, ráadással népszavazással döntöttünk a csatlakozásról és fogadtuk el annak feltételeit. De elfogadtuk még azt a több mint nettó 7000 millárd forint támogatást is, amit a nyugat-európai adófizetőktől Magyarorszság fejlesztésére kaptunk.

Soros György egy Budapesten született magyar állampolgár, aki rengeteget tett már Magyarország fejlődéséért, sok-sok millárddal támogatva az országot és a magyar népet, köztük egyébként Orbán Viktort és a Fidesz több tagját is.

A nyugati világ egy közösség, aminek tagjai vagyunk, részben EU, részben NATO tagságunk révén. Ahogy Orbán Viktor mondta, "Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha sem akar többé a Kelet része lenni. Éppen azért jöttünk ide, mert ott már nem találtuk a helyünket. Szerencsétlen és igazságtalan nagyhatalmi paktumok szorítottak ki a nyugati világból. Egy nyugati kultúrnemzet életére rátelepedett a Kelet uralma, amely megmételyezte és tönkre tette országunkat. Nyugatos nép a keleti önkény hálójában. Ez a magyarok tragédiája, amelyet a XX. századi kommunizmus hozott a nyakunkra. Kékcédulás választás, a szovjet felszabadítás hamis mítosza, a vas és acél országának lázas látomása, a munkásosztály hatalmáról és a Nyugat bukásáról táplált beteges propaganda."

Rólad viszont nem tudom ki vagy, nem tudom mi közöd van Magyarországhoz vagy a magyarsághoz, annyit tudok rólad, hogy magyarul beszélsz és megállás nélkül a propaganda oldalat reklámozod, amit egy anonimizált domain név mögül egy bulgáriában üzemelő szerverről működtetsz.