Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Big_Bone

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dobosok 80%-a " általában jófej, nincs velük baj. A maradék húsz viszont vagy a sarokban gyakorló őrült, akit kiköpött a társadalom - vagy frusztrált magamutogató állatember. Osztanak mindenkit, ki mit miért csinál rosszul, és ha elsütöd nekik, hogy "A dobos a…..
Big_Bone 2012.03.12 01:48:58
Mielőtt áttérnék az este legfontosabb eseményére, és az Oscar gáláról kezdenék el ömlengeni, foglalkozzunk kicsit azzal, hogy mi lesz az a 10 film idén, ami biztosan elrángat minket a mozik nyújtotta, légkondis és sötét kikapcsolódás útjára. Az Oscar gálával lezárunk egy…..
Másnap végre sikerült bejutnom Antihoz.  A „kis bibi”, mint kiderült az, hogy Anti ugyan remekül mozgatja az ujjait, csakhogy éppen lobotómiát hajtottak végre rajta. Magyarán kiherélték az agyát. Zombi lett. Amit elvileg már egyetlen orvosi protokoll se engedélyez,…..
A Syfy közzétette a Caprica sorozat legújabb trailerét, amely az egész félévadot felöleli. Az összes, korábban elspoilerezett mellékszereplő feltűnik, és láthatjuk, hogy a történetszálak bizony elég váratlan irányokba is tovább fognak bontakozni. Íme a videó, a lapozás után…..
Big_Bone 2010.01.29 21:34:32
Mindig különleges alkalom, amikor egy magyar csajt tudok megmutatni nektek, hiszen mégiscsak nálunk vannak a legszebb lányok, ráadásul sokkal izgalmasabb ugye az az alma, amibe akár bele is haraphatnánk, mint ami az óceán túlpartján van, üvegbúra és lézerfegyveres őrizet alatt,…..
Big_Bone 2010.01.18 21:28:47
deltablog Támad a tél (II.) 2010.01.16 14:00:00
Jobb későn mint soha, illetve jelen esetben az utolsó pillanatban: a még augusztusban megkezdett cikksorozatom második, befejező részében a midseasonre eső siker- és érdeklődésvárományos fantasztikus témájú - vagy ahhoz közeli - sorozatok bemutatása és előzetes véleményezése…..
comment:com A nap képe 2010.01.12 17:35:00
Jack és a hal...
Big_Bone 2010.01.12 20:37:06
Egy nagyon kedves sci-fi rajongó, deltaolvasó, pszichológushallgató barátom egy műhelymunkája keretében egy kisebb kutatást készít a sci-fi és fantasy sorozatokról. A kutatás alapja egy kérdőív, amihez minél több kitöltőre lenne szüksége. Az egész procedúra nem több, mint 5…..
Az HBO-n november 17-én indul a True Blood - Inni és élni hagyni második évadja, amelyről ódákat zengenek a kritikusok és a kedvenc bloggereink. A vámpíros sorozatok netovábbjával eddig nem foglalkoztunk a blogon, bár Gaines rendszeresen dicséri a twitteren, de Donnie…..
Bármennyire is elköteleztem magam a FlashForward mellett, a harmadik és a negyedik rész akkora csalódás volt, hogy képtelen voltam külön-külön írni róluk. Ugyan képtelen lennék szakítani azzal a sorozattal, amelyik megszerezte Michael Rymert és Michael Nankint (azaz a Battlestar…..
The cylons were created by Men.  They rebelled. They evolved. They look and feel Human. Some are programmed to think they are Human. There are many copies. And they have a Plan. A Battlestar Galactica korai szezonjainak fontos és megválaszolatlan kérdése volt, hogy mi is az a titokzatos…..
Big_Bone 2009.10.25 11:43:39
@bimbe: Ne haragudj, bimbe, Te nyilván jobban tájékozottabb vagy ebben a témában, mint én (minden féle szarkazmus nélkül mondom), szóval légyszíves írjál már nekem pár sort, akár mailben is, hogy szegény Starbuck-nak miért kellet meghalnia, hogy aztán mindenféle magyarázat nélkül vissza jöjjön, és a sorozatban, sőt még a Pengében is legalább 4-5ször elmondják hogy ő a Halál Angyala, vagy mi. Az, hogy a végén csak úgy simán eltűnik már nem is zavar.

Más: Ha már itt kötözködök, a filmben még valami kis információ morzsát igazán elejthettek volna, 7-ik cylon kilétéről.
Big_Bone 2009.10.25 23:40:17
@Moso: :D:D:D:D Szerintem arra a meszkalinra még rá küldtek egy kis szívgyógyszert. Elég beteg :D