Regisztráció Blogot indítok
Adatok
digilab

25 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ingatlan fotózás hihetetlenül fontos szerepet játszik a mai ingatlanpiac dinamikájában. Amikor egy potenciális vásárló vagy bérlő az interneten böngészi az ingatlanokat, az első benyomás, amit az ingatlanról kap, általában a képek alapján alakul ki. A jól elkészített ingatlanfotók segítenek…..
Az ünnepi szezon elérkezett, és a karácsonyi dekorációk kihagyhatatlan részét képezik az ünnepi hangulat kialakításának. Karácsonyfa, girlandok, díszek és fényfüzérek mind-mind varázslatos atmoszférát teremtenek a lakásban. Azonban a karácsonyi dekorációk fotózása néha kihívást jelenthet. Hogyan…..
Az azonos nemű párok esküvőjének, a szivárványesküvők fotózása hasonló módon történik, mint a heteroszexuális párok esküvőjének fotózása, mivel az alapvető cél mindkét esetben az esemény emlékezetességének rögzítése és az érzelmek, pillanatok megörökítése. Azonban vannak olyan szempontok és…..
Babafotózás Karácsonyi fotózás 2023.09.22 21:39:49
A karácsony az év legcsodálatosabb időszaka, amikor a családok összegyűlnek, hogy ünnepeljék a szeretet és összetartozás ünnepét. Az ilyenkor megosztott pillanatok értékesek és felejthetetlenek. Ezen érzések és események megörökítése fontos szerepet játszik a karácsonyi ünnep különlegességének…..
Babafotózás Meleg esküvő 2023.09.15 18:03:37
Az azonos nemű párok esküvője olyan esemény, amelyben az Egyenlőség és Szeretet ünnepe találkozik. Az elmúlt években a világ számos országában és államában törvényi változások történtek, amelyek lehetővé teszik az azonos nemű párok számára, hogy hivatalosan is összekötődjenek és megtartsák az…..
Agárdi Gábor neve már régóta összeforrt a magas minőségű esküvői fotózással, és az évek során elért sikerei nemzetközi szinten is elismerést vívtak ki neki. Professzionalizmusa, kreativitása és a pillanatok érzékeny megörökítése teszi őt kiemelkedővé az esküvői fotósok között. Legújabb projektjében…..
A fotózás világában számos kiváló márkát találunk, mindegyik saját előnyökkel és korlátokkal rendelkezik. Az alábbiakban összehasonlítom néhány népszerű fényképezőgép márkát a jelenlegi ismereteim alapján. Fontos megjegyezni, hogy a márkák termékkínálata folyamatosan változhat, és az egyéni…..
Íme néhány ismert esküvői fotós szakmai szervezet: WPJA (Wedding Photojournalist Association): A WPJA a világ egyik vezető esküvői fotós szervezete. Céljuk a dokumentarista stílusú esküvői fotózás népszerűsítése és támogatása. A tagokat alaposan felülvizsgálják, mielőtt elfogadják őket a…..
Babafotózás A fotózásról 2023.07.12 12:00:59
A fotózás, mint művészeti és kommunikációs forma, már évtizedek óta fontos szerepet tölt be az emberi életben. A fotók képesek elkapni és megőrizni a pillanatokat, érzelmeket, emlékeket és történeteket, és általuk képesek vagyunk megosztani és kommunikálni a világgal. Ez az esszé arra törekszik,…..
Az élet egyik legvarázslatosabb időszaka a karácsony. Amikor az utcákat díszítő fények felgyúlnak, a városok és falvak ragyognak, és az emberek otthonaikat megtöltik szeretettel és meghittséggel. A karácsonyi fények nemcsak vizuális élményt nyújtanak, hanem egyfajta hangulatot teremtenek, amely tele…..
Az esküvői fotózás olcsón az egyik legfontosabb elemévé vált a házasságkötési ünnepségeknek. Az ifjú pár szeretné megörökíteni a nagy nap emlékeit, és olyan képeket készíteni, amelyek évek múltán is boldogan fogják őket visszaidézni. Azonban sokan vannak, akik aggódnak a magas költségek miatt,…..
Az ingatlanfotózás egy speciális terület, és számos tényezőt kell figyelembe venni annak érdekében, hogy az ingatlan képei a lehető legjobban mutassanak. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tippeket az ingatlanfotózásra: Tervezés: Mielőtt bármilyen képet készítenél, tervezd meg, hogy…..
Az elmúlt években az emberek egyre nagyobb igényt mutatnak arra, hogy szelfiket készítsenek magukról és barátaikról. A szelfi automata olyan eszköz, amely lehetővé teszi az embereknek, hogy pillanatképet készítsenek magukról vagy csoportjukról, anélkül, hogy mások segítségét igénybe kellene venniük.…..
ESKÜVŐI ÉS FOGADÁSI HELYSZÍNEK KESZTHELY Tedd emlékezetessé életed legboldogabb napját Kostel Étterem és Panzió hangulatos környezetben. A butikok és a téglával szegélyezett ösvényekkel összekapcsolt fedett hidak között elhelyezkedő esküvői helyszíneink ideálisak megfizethető szertartásokhoz,…..
Szeretné megtanulni, hogyan lehet pénzt keresni az ingatlanfotókkal? Minden választ kapunk arról, hogy mi szükséges a professzionális ingatlanfotózáshoz. Tehát az ingatlanfotózás karrierjét fontolgatja. Nos, valószínűleg van néhány égető kérdése, amelyet megválaszol, mielőtt elmerül a fejében, mint…..
Babafotózás Fotós ellátó 2019.07.26 12:23:58
eszköz partnerünk..
Az Instax Mini 8 és 9 közötti különbségekAlig vártunk: az Instax Mini 8 utódja (a tesztjelentéshez) most már elérhető az online boltunkban. Az Instax Mini 9 édes és játékos megjelenésében is elvarázsol. Az online áruházban fehér, kék, jégkék, rózsaszín és zöld színben kapható. A fényképezőgép…..
Miért kellene egy ingyenes esküvői honlapot használni?Ahogy a mondás elmondja, az élet legjobbjai ingyenesek. És az egyik ingyenes esküvői honlapunk. Miért? Könnyen elérhető esküvői információk. RSVP-k egy kattintással. Új, szépen kialakított esküvői honlap sablonok, amelyek gyakorlatilag az Ön…..
Ha egy nagyon intim esküvőre gondolsz inárcson, csak a legközelebbi és kedvesebb, akkor a Deák udvarház lehet a tökéletes helyszín. ezen vidékén, a ferihegy repülőtér közelében, ez a nagy kastély, melynek története a 12. századig nyúlik vissza, atmoszférikus magánházakká…..
El kell ismernünk, hogy a La Recoleccionon soha nem vettünk le egy esküvőt, és nem tudjuk, miért. Az Antigua piac mögött rejtve ezek a romok egy elvesztett világnak tűnnek a mögötte lévő hegyek zöldsége között.A bejáratnál egy hosszú út vezet, ami egykori templomba vezetett, hasonlóan a 18.…..
Mennyi ideig tart a fotózás? A fotózás általában tíz-tizenöt percig tart. Mikor kerül sor a fotózásra? Általában fotózunk minden csecsemőt az első teljes napján a kórházban. Lehetőség van arra is, hogy a lövés az ürítés előtti napon történjen. Általában nem szabad fényképeket készíteni a…..
A fotósok számára, akik jobb újszülött képeket vagy anyákat akarnak magukkal vinni, itt van néhány tipp a sikeres újszülötteknek! Fényképezd a baba korán! Szeretem az újszülötteket 4-10 napon belül fotózni. Az előítéletekkel természetesen nyilvánvalóan ki is nyúlik, attól függően, hogy korán…..
A legtöbb ember azt javasolja, hogy egy újszülött fotózást tartson a baba életének első tíz napján. Amikor a gyerekek ilyen fiatalok, általában nagyon álmosak, ami jó a fotók számára. Miért? Mivel egy alvó csecsemő nem sír, nincs átszúrva szeme, nincs hatalmas cumi a szájába, és nem szabályozhatja a…..
Csak azért, hogy el ne felejtsem, itt találtam szép menyasszonyi…..
Babafotózás Esküvői ruha 2015.03.19 19:51:57
A nők már kislány koruktól azt tervezgetik milyen menyasszonyi ruhát vegyenek fel. Daalarna, Pronovias, La sposa? A menyasszonyok évről-évre a legújabb trendeknek megfelelő modellekből válogatnak, selyem, csipke, hímzés, a ruhák készítésénél a legkiválóbb alapanyagokat és a…..