Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Semper Fi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas felháborodást kavart ország és európaszerte a magyar kormány által indított bevándorlásügyi nemzeti konzultáció. A legtöbb kritika a manipulatív kérdéssort és az offenzív plakátkampányt érte.  Most összegyűjtöttünk néhány bevándorlás-ellenes kampányt,…..
Semper Fi 2016.02.25 11:06:28
Itt ausztraliaban az a helyzet az illegalis hataratlepessel hogy mindenkit ( gyereket, felnottet, kutyat, macskat stb) egyenesen a Naru szigetre visznek ami a csendes oceanon van es ott folytatjak le a menekult statusz iranti ugyeket. Naru jogilag nem tartozik Ausztraliahoz. Ez egy kicsit olyan mint az Amerikaiaknak a Guantanamoi telep.
Europanak regen ezt kellett volna csinalni. Kinevezni egy szigetet valahol az eszaki tengeren Gronland partjainal es oda kellett volna vinni mindenkit.
Amikor a TV mutatja a Calais-i Jungle-ban lako taliban sapkas, szakallas,mozsdatlan nagypofaju nepseget senki nem ugy nez ki mint aki dolgozni akarna. Sot a tobbseg szerintem semmihez sem ert, a pipazason meg a tablajatekon kivul meg egy percet se dolgozott. Nem divat a ferfiaknak dolgozni. Ott a noket dolgoztatjak. Szoval ha az egesz brigadot oda deportaltak volna egy ilyen kivalasztott szigetre, meg adtak volna nekik szoget meg kalapacsot hogz epitaenek maguknak barrakokat akkor azzal el lettek volna foglava egy darabig. A szigetet elhagyni nem lehet, es onnan lehetett volna normalis keretek kozt europaba erkezni azoknak akik arra erdemesek illetve akik megfelelnek a menekultjogi eljarasnak.
Tovabbmegyek.. Amikor Ausztraliaba erkeztek a menekultek pl vietnam-bol a kommunizmus elol menekultek akkor azok egy resze azonnal itt ausztraliaban katonai kikepzesen vett reszt es mint onkentes visszament harcolni az Amerikai/Ausztral-ok oldalan.
Kerdezem en, ez a sok haborubol menekulo hadrafoghato janicsarhad miert nem akar resztvenni a sajat hazaja erdekeben abban a haboruban ahonnan menekult?
Szerintem azert mert semmi koze a haboru karosultjaihoz hanem legtobbszor maga az agresszor (taliban, al-kaida) aki menekultnek alcazva a Trojai-falo mintajara erkezik az Oreg kontinensre.

Mindenkinek joga kell hogy legyen az onvedelemre es arra hogy ne csak a szavak szintjen hanem aktivan felfegyverezve meg tudja megat es a kornyezetet vedeni. Pakisztanban az egyetemeken a tanarok fegyvert viselnek Amerikaban nem kerdes a 2Amendment, Izraelben mindenki akinek van fegyverviselesi engedelye hordja a fegyveret nap mint nap.
A terroristaknak nem lenne ennyire konnyu dolguk ha volna aki ott akkor visszalone!!
Addig amig senkinek se legyen fegyvere addig mindenkinek lehessen. Persze annak rendje modja szerint engedellyel.
Koka Andras