Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richi10

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus egyszerűen nem talál legyőzőre! Az Atalanta otthonából is sikeresen elhozta a három pontot a Bianconeri,  hiába volt jobb az ellenfél hetven percig, hiába volt elképesztő szurkolás, füttyszó, borzasztó idő, nagyon rossz időpont, a Juve így is három gólt lőtt. Ezeket figyelembe véve…..
A holland válogatott védő, Matthijs de Ligt a Nemzetek Ligája első kiírásának vasárnap esti döntője után érdekes információt osztott meg a közönséggel. A portugálok Hollandia felett aratott 1:0-s sikerével zárult finálé lefújása után a bekk és Cristiano Ronaldo együtt…..
Richi10 2019.06.10 15:45:54
@MaRcika: valaki még hiányzik a középpályáról, vagy 3-4-3-ra gondolnál?
A Juventus várhatóan szélsőt fog keresni a nyári átigazolási időszakban, mivel az Öreg Hölgy keretében mindössze Marko Pjaca és Juan Cuadrado az igazi szélső, és ezért kénytelen például Massimiliano Allegri az új rendszerben Mario Mandžukićot játszatni a bal szélen. A…..
A Juventus sportigazgatója is megszólalt a Napoli hangos bírózását követően, és egyszerűen nem létező ügyről beszélt. A Napoli tegnap este az első félidőben megszerezte a vezetést, ám végül két büntetőt is megítéltek a vendégek ellen, és a mérkőzés 3-1-es eredménnyel zárult. A dél-olaszországi…..
Richi10 2017.03.01 21:52:41
@Bigvee: +1 Ezt akartam írni... Erről senki nem beszél(t)! És akár piros lap is... Kapura törő játékost akadályozott...
Az FC Porto elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-sikert és az Empoli elleni bajnoki diadalt követően, a Juventus kedd este már az Olasz Kupa elődöntőjében lép pályára, s a címvédőnek nem lesz egyszerű feladata, hiszen a hétvégén meglepő és váratlan vereséget szenvedő Napoli…..
Richi10 2017.03.01 08:24:17
@GGábr81: +1
A tizi jogos volt, mivel a labda nem változtatott irányt nagyobb mértékben. Kiállítás viszont egy új szabály miatt nem volt: Cuad nem a kapu irányába tolta el a labdát!
Forza Juve
Richi10 2017.03.01 08:32:18
@GGábr81: Sztem az első félidei felállás miatt: 3-4-3 Lichtivel, Asaval a széleken nem lehet minőségi focit játszani... Erőltettük a széleket és a felíveléseket... 2.félidőben átálltunk 4-2-3-1-re... Dybala többet volt játékban...
A 2. tizi jogos volt! A labda nem változtatott irányt nagyobb mértékben, Cuad mozgási irányába gurult tovább, így nem volt szerelés! Piros lap pedig egy új szabály miatt nem volt: Cuad a labdát nem a kapu irányába tolta meg.
Forza Juve!