Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezsolt

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egészet kezdem a háttérsztorival, aztán utána átadhatjuk magunkat a specifikációk okozta kellemes borzongásnak: eszembe jutott, hogy tök jó lenne az Apple rövidesen frissülő laptopcsaládjáról szóló pletykákat a sima felsorolásnál valamivel izgalmasabban tálalni. Megkértem…..
ezsolt 2011.02.09 11:03:36
@kutyek:
hehehe, ez jó

remélem lehet ioson keresztûl gyónni, tök jó lenne, ha valakinek nincs ideje templomba járni, csak kuuld egy üzit a papnak
in app purchase-vel pedig lehetne venni elektronikus megváltó cédulákat

hiába na, haladni kell a korral (kórral)
Subba Subba szív iWiW: GIZDÁN 2010.09.24 08:30:00
Egyétek vegyétek! Megdolgozott az IGEN-ért Nyári tábor Tibivel (többi kép is kötelező, fotosopp artista!) No comment GIZDÁN Öcsi tetoválja nev fatert (nevelő!) MiLF Csöcsi Fasztorta CORFU - a megvalósult álom Csöcsi2 PiLF Csöcsi3    Biztos hallottatok már arról -…..
Modorosblog A Vendég 2010.09.21 07:00:00
Na csákány, végre ideértem. Jól van, ne lázadjál - csak 3 órát késtem, szeretek otthon ejtőzni kicsit a kádban, rákészülni a nagy vizitre. Meg hát örülj, hogy egyáltalán eljöttem - ez a lényeg, nem? Baszki, messzebb nem találtál pecót? Kész szerencse, hogy hoztam az…..
 Muddy újra, a tökéletes fesztiválajánló és a táncházas után - és még ezeknél is lehetett jobbat csinálni - itt van. A modoros magyar rocklegenda Hogy állt össze a zenekar, hogyan ismerkedtetek meg?A Feldmayer Tibi vörösmartys volt, mi meg ketten a Kovácsovics…..
Ha ezt végig tudod hallgatni garantáltan az Internet királya leszel.  ..
Flylashes from Jessica Harrison on Vimeo...
ezsolt 2010.08.06 22:14:56
Pocsék válogatás erre a pocsék napra.Köcsög vuvuzelaNem félek hihiHeti fasztortásJó buli voltAlaposan dokumentált eseményekKözkívánatraRSTONEPilfMilfA szerkesztői szem teljes hiányaPárduc Köszi az összes gecy kis beküldőnek!..
B-oldal Leggyorsabb taps EVÖR 2010.06.09 07:45:00
Mindamellett, hogy a videón látható kalácsképű csávó nyilvánvalóan hazudik, elkezdtem gondolkodni, hogy mire tudnánk használni őt és a képességét.tapsolhatna helyettünk a színházban / koncerteken, amíg mi már a ruhatárban vagyunk, de ez az előadóknak nem tűnne…..
Az új kormány az igazságügyi reform részeként a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több rendelkezését is megváltoztatja, így például 2010. július elsejétől  a Btk. a következő új szakasszal egészül ki: „166/A. § (1) Aki önmagát megöli, bűntettet követ el, és…..
Subba Subba Records: Commandante 2010.05.19 13:54:00
Könyörgöm ez mi? Kommer kubai Budapest TV? 1:16-kor még a mikrofon is leesik a nagy autotuneozásban! /tacskópresz/..
Ha bajod van a magas fehér srácokkal, azaz: világos haj, kék szemés ha a (sajnos hazánkban is 75-80%-os) többséget alkotó azaz: törpe tucat délies&cigányos típusú srácok tetszenek = kerek buksi fej: barna majom szem, sötét haj mint a harmadik világban Ázsia Afrika D-Amerika…..
Subba Bikicsunáj!! 2010.05.03 22:18:00
Sámson kollega mellett egyértelműen a Bikicsunáj volt a legforróbb produkció az idei Megasztárban, számunkra minden kétséget kizárólag ő a favorit!   ..
Subba Subba szív iWiW: Nagyikám 2010.04.30 10:00:00
Gyorsan nézegessétek, amíg friss! Bébi GösserTIMI VALAMI NŐ OLDALT AZ ARCODON!Veritek a nyálatokNagyikámFotosop artista KülöndíjHeti MilfFotosop artistaVariációk egy témára, csókkalA kedvenc képemÉlő?SörözökFotosop artista ég és föld közöttLaza..
ezsolt 2010.04.30 13:45:31
@AntiChrist™:

szurnátok a fosóját nemde?
ezsolt 2010.04.30 13:58:44
@AntiChrist™:

megértem, hogy nem :-)
Azt azért sejtitek, hogy van még miből válogatni az iWiW-en, ugye? A TEST Playboy Misztikus Fotosop artista Botox Betty Variációk egy témára Az én kis nutellás Fifim Pajkos Marcsi   Ezen a héten a Reflexshop és a Subba nyereményjátékában hozzájuthatsz egy NeoCube logikai…..
ezsolt 2010.04.23 13:35:18
@Lófasz Hadnagy:
melyik a lovas?
Subba Év videója: Á dzsok máj 2010.04.16 20:33:00
Jó Jézus! A könnyünk kicsordult a röhögéstől, mi a keserves élet ez már megint :-DDDD Aki esetleg nem ismerné fel a nótát alul a segítség.    GRÁTISZ!!!!!     ..
Nincs. Szabó Attilának, a Jobbik BAZ megyei jelöltjének jár az első Király András-díj. Meztelen segg a medencében, gratulálunk!Cuki.Popi.via..
Mindenkit meglepett az Apple, amikor beengedett egy új böngészőt az AppStore-ba. Korábban egyértelművé tették, hogy ugyanazt a funkciót két program nem töltheti be, így a Safari mobilverziója kapott egy elég nagy és fenntartható előnyt.Nekem azonban az az érzésem, hogy az Opera…..
ezsolt 2010.04.18 11:40:15
@Danis: a flash ömagában szabvány, az acid testhez nincs köze

az acid teszt a html css szabványok megjelenítési pontosságát nézi az egyes böngészôkön, amit kötelességük lenne jól és pontosan visszaadni
Subba Subba szív iWiW: Zacsi 2010.04.16 08:22:00
Péntek? Persze, hogy iWiW válogatás!  Ezt sose felejtem elTáncos feketém Fotosop artista CSEMPION!Zacsi Alaposan "Magamról"Átlagós pasi, exkluzív táncosMilfApu a birodalmábanHamizásAlaposan dokumentált londoni munkavállalásKamu regisztráció, szuper…..
Egy évvel ezelőtt a heti kérdés rovatban már feszegettük ezt a témát, de akkor a másik oldalról futottunk neki. Akkor azt kérdeztem, hogy kívülről kinek tűnik vonzónak a reklámszakma, ki érzi úgy, hogy el tudná képzelni magát ezen a pályán. Akkor a körkérdés apropóját az…..
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
Egy unatkozó alak ezen a videón mutatja be, hogyan is néz ki az az anyag ami egy dohányos tüdejében lerakódhat. Egészen szarul tud kinézni a hatszáz szál cigi utáni dzsuva. Persze alapvetően mindenki azt csinál amit akar a szervezetével, a máséval ne baszakodjon.   ..