Regisztráció Blogot indítok
Adatok
willfred

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
willfred 2016.02.24 08:16:33
@Void Bunkoid: Ez nagyon szép volt, kár, hogy nettó baromság. Javaslom tegyél egy tartós kiruccanást egy jólműködő demokráciába, nem is kell messzire menni, igazából tőlünk nyugatra bármelyik EU ország megfelel.

A klasszikus demokráciában semmilyen uralkodó nem uralkodik semeddig, ennek legfőbb biztosítéka a fékek és ellensúlyok rendszere (en.wikipedia.org/wiki/Separation_of_powers#Checks_and_balances). Nem véletlen, hogy a Fidesz is ezt a rendszert számolta fel először.
willfred 2016.02.24 08:19:32
@dreamhotep: Semmi gond, voltak akik Hitler mellett is kitartottak a végsőkig, hasonló magyarázattal. Kár volt ennyit gépelned amikor a mondandód lényge csupán ennyi: "CSAK A FIDESZ!". Legközelebb elég ha csak ennyit írsz, a többit úgyis olvastuk már ezerszer.