Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaKari

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
BaKari 2016.02.24 07:15:10
@Nzoltan:

1. Igen, bazdmeg, sírjunk. Amikor a kormány verőembereket küld a választási irodába, hogy ellehetetlenítsen egy népszavazást, amit ráadásul a többség által gyűlölt törvény ellen akarnak benyújtani, azon kurvára sírni kell.

2 . A felmérések szerint a nép 70-80%-a ellenzi a zárvatartást, tehát amikor egy erről szóló népszavazást hónapokon át igyekszik a kormány trükkökkel ellehetetleníteni akkor kurvára a néppel baszik ki. Nem véletlenül hívják NÉPszavazásnak.

3. Ellenzék nélkül nincs demokrácia. Ahol a kormány demokratikus jogaik gyakorlásában akadályozza az ellenzéket, ott nincs demokrácia. Ahol ezt verőemberekkel teszi, ott pedig kurvára-kibaszottul nincs.

Remélem érthető.
BaKari 2016.02.24 07:25:18
@Nzoltan: "Viszont nem bizonyítható." Hogyne lenne bizonyítható? Pont erről szól a post, meg többszáz másik is.

A Fidesz mikor volt médiaellenszélben? 2010 előtt is volt HírTV, EchoTV, Simicska plakátok mindenhol, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Heti Válasz, Demokrata, Lánchíd Rádió, Class FM, stb... A köztévé pedig ezredennyire nem volt elfogultan kormány talpnyaló mint most.

Ha ekkora barom az ellenzék, akkor vajon miért alacsonyodik el a kormány olyan szintre, hogy verőemberekkel akadályoztat egy népszavazást? Ha akkora barmok az ellenzékiek akkor mi ez a nagy félelem kormányoldalon egy kis népszavazásocskától egy igazából jelentéktelen kérdésben?
BaKari 2016.02.24 07:28:59
@szociál: Pláne, hogy nem is járnak templomba és nem mondanak miatyánkot se. Ibizára járnak ezek kokózni/kurvázni, meg a hegyekbe vadászni, esetleg a kert végébe kisvasútazni. A templomba járást/imádkozást csak a hívektől várják el.