Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albert Ejstejn

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
Albert Ejstejn 2019.06.17 13:35:09
@soohavee: Megis miert problema az ha valaki megnezi, es aztan azt mondja hogy nem jo ? Nem, inkabb az lenne fura, ha megnezes nelkul mondana, hogy szar, es ezert nem is nezi meg ?

A mozifilmeknel is atveres, hogy pusztan a megvasarolt mozijegyek szama alapjan jonak minositik a filmeket. Tehat az emberek meg nem lattak, de a vasarlas alapjan ugy tekintik, mintha teccett volna nekik. A korrekt az lenne, ha a megnezes utan ertekeltetnek veluk a filmeket.
Peldaul a mozijegyen jelolni lehetne 1-10-ig a tetszest, es kifele menet bedobna egy gyujtobe.
Tavaly ilyenkor egy vemhes szurikáta értelmetlen halála borzolta a kedélyeket, most egy görög teknős barbár lemészárlása borítja ki - teljes joggal - a közvéleményt. A klíma-pánik okán egyre erősebb az emberiség lelkiismeretfurdalása, valószínűleg  - velem együtt - sokszáz millióan érezzük úgy,…..
Albert Ejstejn 2019.06.16 17:38:49
@Attilajukkaja: Ja az egyenlorre ismert zavaros megnyilvanulas, meg a tett ertelmetlensege is, igen csak valoszinusiti, a sulyos elmeallapotot.
De mar pusztan a fenykepen viselt ruhazata alapjan is, szerintem gyanithato az elmebetegseg.
Persze nem is az a kerdes, hogy elmebeteg e, hanem hogy kinek a felelosege, hogy az ilyenek ne jarhasanak csak ugy az utcan ?
A finn soros elnökség nem kegyelmez...
Albert Ejstejn 2019.06.13 15:35:42
@Célkereszt: Tevedsz, ostoba demagog hazugsagokat szajkozol.
SOHASEM a nemzetek miatt tortek ki a haboruk, hanem mindig az olyan birodalmak miatt, amive, Europat szeretnek atalakitani a lipsik.
Miért nem kedvelik a zöldek szegény szarvasmarhákat? Azért nem, mert nagyon megterhelik a környezetünket. Rengeteg vizet isznak és csak úgy ontják magukból az üvegházhatás miatt különösen veszélyes metánt. Ökológiai lábnyomuk vetekszik a légiközlekedésével. Aki valaha foglalkozott…..
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
Albert Ejstejn 2018.10.24 19:42:20
Minimum igy kene kivegezni
youtu.be/xy9WDFKNJiw?t=5
azokat mocskos allatokat, akik ezeket gyartjak.
Albert Ejstejn 2018.10.24 19:43:15
Minimum igy kene kivegezni
youtu.be/xy9WDFKNJiw?t=5
azokat a mocskos allatokat, akik ezeket gyartjak.
Manapság egyre többször szóba kerül az a probléma, hogy a férfiak döntő többsége nem mer ismerkedni egy szórakozóhelyen, de szinte sehol sem, és ennek több oka is van! Úgy gondolom, hogy a mai társadalomban a nők egoizmusa a közösségi oldalak által fel lett tolva az egekbe, és mindenki királylánynak…..
A klímaváltozásról rengeteg írás született és születik, minden vetületét kivesézik, ám még így is akadnak érdekességek. Például az, hogy a felmelegedés miatt romlik az élelmiszerbiztonság és több az autóbaleset is...
Albert Ejstejn 2018.09.03 15:10:57
@has: A kibanyaszott olaj 60 %-at jarmuvek egetik el naponta 3 tankhajonyi olajat eget el az emberiseg evtizedek ota, mindennap. Es ez az amit minden tovabbi nelkul kilehetett volna valtani elektromos autoval, napenergiaval mar 30 evvel ezelott, ha az emberek nem volnanak pritiv barmok akik szarnak mindenre.
Brazíliában vette videóra egy férfi a különleges élelemszerző akciót, amit a vándorhangyák mutattak be. Csak tippelni tudunk, de durván egymillió hangya alkot láncot a darázsfészektől a tetőig. A videóból az is kivehető, hogy nem valamiféle kötélen másznak a hangyák, hanem a katonák összekapaszkodva…..
Az északi földgömb országai lassan megsülnek ezen a nyáron és ez nem csak a klímaváltozás következménye. Szokatlan tűzvészek pusztítanak például Svédországban a száraz, meleg időjárás következtében 50 erdőben, köztük egy tucat olyanban, amelyek túl vannak az…..
Prostitúció-e az, ha csak babákat lehet igénybe venni? Degradálja a nőket a szexrobot? Potenciális bűnelkövetőt faraghat-e valakiből az addig elnyomott vágyak realisztikus megélése?..
Albert Ejstejn 2018.03.23 23:59:34
@Nazareus: "e mások attól még gondolhatják azt, hogy hatással vagy rájuk. És ettöl a gondolattól még lehetnek hatással rád :) "

Ez mar a gondolat rendorseg, meg a boszorkany uldozes kategoriaja.
Lítiumion-akkumulátorok működtetnek egy komplett város A gazdaságos, olcsó, környezetbarát és hatékony energiatermelés és felhasználás a 21. század egyik legnagyobb problémája, melyre minden vállalat a maga módján próbál megoldást találni. A Tesla értelemszerűen akkumulátorainak segítségével…..
Albert Ejstejn 2018.03.06 15:46:19
@GyMasa: "Azokat a penzeket MASOK fektettek be a haszon remenyeben!"

Azokat a penzeket elmult 100 evben a naperomuvekbe es a hozzajuk tartozo tarozos vizeromuvekbe is be lehetett volna fektetni, CSAK AZ EMBEREK, BUTAK, OSTOBAK, PRIMITIVEK, TUDATLANOK ROVIDLATOK, KAPZSIK.
Egy tengeri olajfurotoronyhoz kepest egy tukros naperomu, meg a szivattyus-tarozos eromu faek egyszerusegu. A parabola tukrot mar reg ismerjuk, az akkumlatorhoz meg, furunk egy ezer meter mely banyat, es a lent elhelyezett turbina termeli ejszaka az aramot, nappal meg visszapumpaljuk a felszini tarozoba a vizet.
Siman mukodhetnenek mar 100 eve mindenfele a foldon, es akarmenyibe kerult volna, azota ezerszeresen behozta volna az arat.
Albert Ejstejn 2018.03.06 22:33:44
@GyMasa: Hat igen legfeljebb azt irhatad volna, hogy nekem van igazam.
Albert Ejstejn 2018.03.07 19:54:00
@eßemfaßom még áll: @GyMasa: @molnibalage: Tudatlan barbarok vagytok.
A szupernóvák, azaz a felrobbanó csillagok az Univerzum legenergikusabb eseményei közé tartoznak; rövid életű tündöklésük során még az otthonokul szolgáló galaxisokat is képesek túlragyogni. Extrém fényességük miatt pedig nem csak kozmikus szomszédságunkban, hanem akár kozmológiai skálákon is tudjuk…..
Albert Ejstejn 2018.03.06 13:34:42
@Tom Taylor: Az atomok a fuzionalaskor alacsonyabb energia alapotba kerulnek, stabilitasra torekednek. A keletkezo nagyobb atom tomege kisebb mint azok az atomok, amibol keletkezett. Ez a tomeg kulonbseg sugarzodik ki. Azert kisebb a tomege, mert alacsonyabb az energiaja, hiszen stabilabb, es a tomeg=energia. A vas nikkel nagysagu atomok energia minimumon vannak, mar nem termelnek energiat. Ezeknel nagyobb atomokhoz, mar energia bevitelre van szukseg.
Senkinek nincs türelme végigolvasni az összes elemzést, ugyebár. Elolvastunk egy rakat véleményt és elemzést, és desztilláltuk egy cikkben...
Albert Ejstejn 2018.03.01 01:53:08
@morpho: Ez nagyon sportszeru, hogy valaki palya szelerol orul valaki mas gyozelmenek, de ez rajta nem segit. Ha indult volna egy baloldali jelolt, valoszinuleg nagyobbat bukott volna mint a fidesz. Szoval ez semmit nem segit baloldanak.
Az pedig, hogy utolag mindegyik ellenzeki part igyekszik bejelenteni, vagy sejtetni, hogy valojaban ez manus az O embere, az meg szart sem er. Mert pontossan tudjuk, ha elorre mondtak volna, akkor akkorat bukott volna, hogy meg, most is ott fekudne.
Szoval nem az ellenzek nyert, hiaba probaljak maguknak kisajatitani.
Milyen módszereket használnak az olyan appok, mint az Instagram, a Facebook és a Tinder, hogy elcsábítsanak és függővé tegyenek téged? Vannak, amiben közösek, de akadnak eltérések is – a cél viszont azonos...
Leleményes fajként régóta megoldjuk a sörünk hűtését, de azt hiszem, a kezdeti jégvermek, középkori pincék és kutak már neked sem hiányoznak! A jégtömböket lovaskocsiról árusító kereskedők kiabálása is sokáig visszhangzott az utcákon, de ez maradjon is történelem (és nem a lovaskocsik miatt)...
Albert Ejstejn 2018.02.25 01:46:10
Egy brazil lágy (név szerint Marcelle Mancuso) annyira szerencsétlenül járt a függeszkedős felülés közben, hogy a nyakát törte. Komolyabb helyeken függőcsizmát használnak az ilyen gyakorlatokhoz, de a Marcelle által látogatott teremben úgy gondolta a nagy tudású személyi edzője, hogy elég lesz, ha…..
Hová lesz a zsír, amikor eltűnik a hasadról? Te is arra tippelnél, hogy a szorgalmas edzésnek hála hőenergiává alakul, és a konditermet fűti, ahol éppen izzadsz? Pedig nem. A válasz nagyon meglepő!..
Albert Ejstejn 2018.02.22 22:22:47
@NoOne: "Az is aki nem fogy. "

Nem szennyez, csak felszabaditja a korabban elraktarozott szenet.
Az Asparkról valószínűleg az autórajongókon kívül nem sokan hallottak eddig Magyarországon (őszintén bevallva mi sem ismertük), ám a japán gyártó most tényleg világraszólót alkotott...
Albert Ejstejn 2018.02.22 11:53:13
@Online Távmunkás: Ja igy 10 ev tavlataban azert tenyleg nevetseges agyonveresrol beszelni. Ezenkivul a Tesla egy 7 szemelyes utcai hasznalatra levizsgaztatott auto, ami a vilag legjobb torestesztjeit produkalja. Ez meg egy 1 szemelyes, kb egy gokart biztonsagi szintjet produkalo kiserleti auto. Szoval finoman szolva nem ugyanaz a kategoria.
Már könyvtárnyi tudományos munka született arról, hogy a nyolcórás munkanap valójában egyáltalán nem jól működő rendszer. Az, hogy mennyit és milyen hatékonysággal dolgozik az ember egy nap, nem függ össze azzal, hány órát van a munkahelyén...
Albert Ejstejn 2018.02.21 13:00:57
@karandash: "Ha szerinted minden munkát elvesznek a robotok és az embereknek nem lesz munkájuk, ezáltal jövedelmük se, akkor vajon "

Ugy ertettem, hogy lesz valamilyen alapjovedelem, tehat megfognak tudni elni. Es az emberek nem azert fognak majd kuzdeni a munkaert, hogy fizetesuk legyen, hanem azert, hogy megis valami ertelmes hasznos tevekenyseget tudjanak vegezni. Gyakorlatilag ingyen hobbibol fognak dolgozni, de mivel keves ilyen munkalehetoseg lesz, nagy harc lesz majd ezekert a napi par oras munkalehetosegekert.
Akinek majomra van pénze, annak legyen banánra is- hangzik ősi dakota közmondásunk. Én persze azonnal kontrázok, hogy aki banánnal fizet, az ne csodálkozzon, ha majmot kap. Ugye, hogy minden igaz és annak az ellenkezője is? Most, hogy jól kimajmoztuk magunkat az olcsó humor oltárán, térjünk rá…..
Albert Ejstejn 2018.02.20 18:03:46
@eßemfaßom meg áll: "Az, hogy nincsen agyad még nem teszi elfogadhatóvá, hogy szennyezd a blog.hu-t"

Ja es pofadat befoghatod, nalad biztosan okosabb vagyok, ez nem ketseges.
Albert Ejstejn 2018.02.20 21:07:52
@eßemfaßom meg áll: "és azok a kinai villanyautók jóféle kínai szénerőműárammal járnak és persze minden körynezetvédelmet leszarva készülnek. "

Az elektromos auto csak az elso lepes.
NEM SZAMIT most mivel toltik,(az csak tamadas mikor a jelenlegi atmeneti allapottal jonnek) mert 10-20 ev mulva ugyis minden napenergiarol fog menni, mert korlatlan, ingyenes kornyezetbarat, es mindenki szamara egyforman elerheto.
Albert Ejstejn 2018.02.21 00:52:52
@teéjesenmindegy: Abban az ertelembe most talaltak ki, hogy most lett megfizetheto aru. A tizedere csokkent ar, az elmult 12-15 evben.
Persze meg most sincs kesz, mert a hozza szukseges akkumlator kapacitas meg mindig draga.
Köztudott, hogy a testmozgás elengedhetetlen testi-lelki egészségünk megőrzése szempontjából. Azt azonban jóval kevesebben tudják, hogy gerincünk számára bizony nagyon nem mindegy, melyik sportágat választjuk.  Az alábbiakban megvizsgáltam néhány népszerű sport mozgásszervekre gyakorolt – áldásos…..
A fotorealisztikus grafika csak egy karnyújtásnyi távolságban van, ez már szinte megkülönböztethetetlen a valóságtól...
A cégek ma már nemcsak az önéletrajz meg a motivációs levél alapján döntik el, hogy kit vesznek fel, hanem ránéznek az ember közösségi oldalon található profiljára is. Ez nemcsak a munkaadónak, de a munkavállalónak is előnyére válhat, mert így jó eséllyel olyan helyre fogják felvenni dolgozni, ahol…..