Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibtob

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
Tibtob 2016.02.24 01:56:41
@Trigon_: Ennyire nehéz felfogni, hogy mi a különbség a kereskedelmi média (Index) és a közmédia (MTVA) között? Vagy csak adod a hülyét?

A kereskedelmi média magántulajdonban van, ennél fogva arról tudosít amiről jólesik. Ha hazudik vagy szelektíven tudósit, akkor majd legfeljebb elfogy az olvasó/nézőközönségük, magánügy. Téged se kötelezhet senki, hogy arról beszélj amiről nem akarsz, amíg ha nem közfeladatot látsz el, közpénzből.
A közmédia viszont pont abból a célból létezik és pont azért tolunk bele évente 80 millárd közpénzt (amit ezer más célra is fordíthatnánk), hogy legyen egy független hírforrás, ami nem kereskedelmi vagy pártpolitikai szempontok alapján állítja össze a híreket (lásd BBC).

A magyar közmédia ennek a feltételnek távolról se felel meg, jelenleg teljes mértékben a Fidesz magánmédiájaként működik, csak épp nem Orbán Viktor és barátai finanszírozzák, hanem mi mindannyian. Ennél fogva igenis be kell számolni minden egyes visszásságról, ami a közmédián történik és nem kell, sőt nem is szabad soha csedben beletörődni, hogy az általunk befizetett adót ilyen módon lopja el saját használatra a Fidesz. Nagyon helyes, hogy a cc rendre megemlékezik az ilyen esetekről.

Én elhiszem, hogy fanatikus Fidesz hívőként borzasztóan zavar téged, hogy lépten nyomon az imádott pártod bűneivel kell szembesülnöd, szar dolog is a kongitív disszonancia, de hát az élet nem habostorta. Természetesen jogod van leírni ezerszer is, hogy ne írogasson már ilyesmit a cc, a cc-seknek meg joga van magasról leszarni a kívánságodat, és remélhetőleg meg is teszik, ezért járok ide. Te meg majd maximum nem fogsz, ha nem tetszik, hogy itt "báncsák a Viktort".