Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WinterSoldier

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre kétségbeesettebben keresik a tévés ipari szereplők a következő Trónok harcát. A Variety meg a Deadline most arról írnak, hogy a Warner stúdió tévés részlege éppen egy Gyűrűk Ura sorozatot próbál elpasszolni a legmélyebb zsebbel rendelkező játékosoknak a piacon...
A pesterzsébeti albérleti szoba ahol a 9 éves Sanyikát ( becenevén Benumát) ápolja az édesanyja, inkább hasonlít egy intenzívterápiás kórházi teremre, mint egy gyerekszobára.  A jelenleg vegetáló  fiúról már régen kimondták az orvosok, hogy „ el akar menni az angyalokhoz”,  de az élni akarás ezt…..
WinterSoldier 2017.10.10 10:48:59
@csakférfi: sajnálom az apósod - sok erőt kívánok Nektek!
WinterSoldier 2017.10.10 11:08:19
@különvélemény:

"Most másokat is arra kér, hogy támogassák őt ebben akiknek szintén nem végtelen a jövedelmük, így más jótékony célra, ahol eredményt is el lehetne érni, nem, vagy kevesebb jut."

Szerinted a jótékonyság így működik? Ezek szerint Te úgy csinálod, hogy mielőtt támogatnál bármilyen célt, előtte szigorú matematikai módszerekkel megvizsgálod, hogy az összes támogatható cél közül melyiknek van a legmagasabb várható eredményessége?
WinterSoldier 2017.10.11 00:37:07
@eßemfaßom meg áll: köszönöm, hogy reagáltál - feltett kérdésedre a választ megtalálod pár sorral lejjebb.
Ha nem találtad meg, akkor vedd úgy hogy nem neked szól, amit írtam.
Ha kötözködni szeretnél, ahhoz keress mást.
Komolyan, ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni a nagy kategóriák kimenetelét. Az elképesztő sorozatdömpingben (460 körül volt a tavaly nézhető sorozatok száma) persze nem csoda, hogy nincs tölteléknevezés, olyan arc, aki csak azért van ott, mert ott szokott lenni, ennyire elégedett én nagyon…..
WinterSoldier 2017.07.14 15:59:50
@theus: most erre írhatnám azt, hogy van olyan, hogy egy sorozat alkotói elmondják 1-2-3 évadban a mondnivalójukat, és nem akarják a csontot tovább rágni.

Egyébként jól érzem, hogy Téged inkább a vígjáték/horror sorozatok kötnek le, a drámák kevésbé?
Tegnap közzétették az idei Emmy-jelöléseket, vannak köztük meglepetések és váratlanul előkerülő nevek, de alapvetően nincs baj a listával. Az ugrás utén azért füstölgünk egy kicsit. Kezdjük a számokkal: Legtöbb broadcast-jelölés: NBC 60 (tavaly 41), ABC 34 (tavaly 35), CBS 29 (tavaly…..
Mióta kiderült, hogy az ismeretségi körben van egy srác, aki melegpornókban szerepelt, azóta akartam rávenni, hogy meséljen róla. Amikor végül sor került a beszélgetésre, rengeteg kérdés merült fel bennem, de nem tudtam, hogyan hozakodhatnék elő velük. Aztán kiderült, hogy egyszerűen csak fel kell…..
Az HBO új sorozata, a Hatalmas kis hazugságok olyan színésznőket sorakoztatott fel, mint Nicole Kidman, Shailene Woodley vagy Reese Witherspoon, így tök egyértelmű, hogy egy belekukkantást mindenképpen megér. Sztori a következő, tökéletes anyák és apák élik az életüket a kedves kisvárosukban, tele…..
Remélem van üres hely a könyvespolcotokon, mivel kelleni fog! Az álmokból sokszor valóság válik, ez a helyzet most is, hiszen egy olyan DC képregénygyűjteményhez férhetünk hozzá hamarosan Magyarországon, amit eddig tényleg maximum képeken nézegethettünk...
WinterSoldier 2016.12.22 23:35:28
@TheRich: eredendően én is így vagyok vele, csak akkor elég csálén fog kinézni egymás mellett a foghíjjas gyűjtemény (=nem adják ki a gerincek a csoportképet). Kicsit jobban utánaolvastam: elvileg 2 hetente akarnak kihozni egy kötetet... ez nekem túlzásnak tűnik... persze biztosan van a képregényrajongók/gyűjtők körében olyan réteg, akinek belefér havi 6-9 ezer extra költés, kérdés, hogy vannak-e annyian hogy eltartsák a sorozatot... Sajnos túl sok kiadó hagyott eddig abba jobbnál jobb címeket, mert egyszerűen nem fogytak (igazából a Kingpinen kívül senki sem tudott életben maradni sokáig)
WinterSoldier 2016.12.24 20:50:37
@Garott: hát, kb én is ettől félek - ha már egy havi mwgjelenésű Pókembert sem bír el a piac, meg gyakorlatilag mindenki a kéthavi lapok mellett köteteket és különszámokat ad ki, akkor egy kétheti kötetes megjelenés kb 3 számig életképes (mert az első kettő promóciós áron érkezik).

A másik a fent említett fordítás - hiába a szép papír meg a
keménytáblás kiadás, ha sz@r a fordítás, akkor vége...

A harmadik bukta, amit már felvetettem: olyan sztorikkal indítani, amik már megjelentek, nos nem túl bölcs. A Hush mondjuk pont jó, mert ritkaság, de a Bábelt a Kinpinnél olcsóbban meg lehet kapni...

Igazából a fentiek fényében azt sem értem, h ki a célcsoport: a gyűjtők a minőséget várják el, az alkalmi vásárlóknak meg túl sűrű a megjelenés... Minden rosszindulattól mentesen k. 10 számot adok a sorozatnak. Én a magam részéről az első két kötetet (bevezető áron) biztosan megveszem, és ha a fordítás szintje megüti a mércét, akkor meglátom a folytatást