Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madmax77

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye szokták mondani, hogy nem zörög a haraszt… Nos, ez a Faith No More váltig tagadott újjáalakulása esetében is igaznak bizonyult, ugyanis a kilencvenes évek egyik meghatározó rockzenekara mégis összeáll egy európai fesztiválkörút erejéig a nyáron. Mindezt az…..
Madmax77 2009.02.25 12:00:37
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Madmax77 2009.02.24 13:21:28
@phaidros: mi pl fizetős csomagot használunk évi 450 dollárért és ugyanaúgy le van rohadva az egész
Mikor először felmerült annak lehetősége, hogy újból lesz Faith No More, akkor nem győzték a zenészek tagadni a dolgot, bár teljesen egyértelműen senki nem tagadta, így a pletyka életben maradt. Ebben a mostani hírben ugyan van keserű pirula is, de inkább az összeállás felé…..
Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a…..
Sajt. Csak akkor veszek, ha 1000 Ft/kg alatt van az ára. Trappistát persze. Pedig mindenféle sajtot szeretünk.Kávé. Amióta januárban leszoktam a cigiről, azóta kávét sem iszom. Néha megkívánom egy kis tejjel. De már elfogyott az az instant CBA-s kávé, amit még tavasszal…..