Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Park Hee Hee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csoszonban az a szóbeszéd járja, hogy meghalt a király. Az állapotos, ifjú királynő (Kim Hye-jun) és apja, Cho főtanácsos (Ryu Seung-ryong) senkit sem enged a király közelébe, még Lee Chang koronaherceget (Ju Ji-hoon) sem. Tagadják a halálhírt, azt állítva, hogy a király csak beteg. A koronaherceg…..
Park Hee Hee 2019.08.06 11:32:14
A történelem szereplőit még sok-sok évtized, sőt száz évek után is nehéz megítélni, bárhol, bármilyen korról is legyen szó. Új, nagyszabású történelmi drámájában az MBC televíziós csatorna sem tör ilyen babérokra, helyette a koreai história egy olyan mozzanatát ragadja meg, amikor röpke idő alatt…..
Jeju-do (제주도, ejtsd: Csedzsu-do) Dél-Korea legdélibb területe, a legnagyobb sziget. Az Istenek szigeteként is említik, és nagyon népszerű utazási célpont koreaiaknak, külföldieknek, nászutasoknak. Aki odautazik, biztosan nem fog unatkozni, hisz annyi látnivaló és elfoglaltság közül választhat, hogy…..
A Budagyöngye kórház hazánk számos kihasználatlanul álló kórházai közül csupán az egyik. Az O.P.N.I.-val egyetemben 2007-ben bezárt intézmény állapota folyamatosan romlik...