Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hallja

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németh Sándor a Facebook-oldalán válaszolt Juhász Péternek. A politikus egy fényképet posztolt, szintén a közösségi oldalán, amelyen az ATV és a TV2 tulajdonosai együtt ebédelnek, miközben asztalukhoz odalép Habony Árpád is, aki az index információi szerint volt feleségével ebédelt ugyanott...
hallja 2016.12.25 15:49:08
Gondolom nem csak számomra érdekfeszítő az, amikor igeismerő, különböző gyülekezetekbe járó keresztények a Biblia alapján egymást igyekeznek meggyőzni a Gyülekezet személyi és gazdasági kérdéseiben. A kommenteket olvasgatva valami borzalmas az eredménye. A Biblia kellő ismeretével bármi és annak ellenkezője is hitelt érdemlően bebizonyítható, igékkel alátámasztható. Akkor nem használható a Biblia az érveléshez? Dehogynem. Csak ragaszkodni kell a tényanyaghoz, a valóságos eseményekhez. Pl: "te NS-ben hiszel, rá támaszkodsz. nagyon sok hitest ismerek, egy részek hasonlóan hozzád mindent megmagyaráz, lenyel" Bodó Róbert/Tényanyag: A Hit-be járó keresztényektől alapvetően várható el az, hogy a pásztor tanítását kövessék. Ettől még nem NS-ben hisznek, hanem Jézus Krisztusban. Ha képesek "mindent megmagyarázni", az a tanító szolgálat munkáját dicséri. Nem lenyelnek, hanem hosszantűrnek/ az Istenhez hasonlóan/ és várja, hogy az Úr majd kimunkálja.
"A habony-vajna találkozó pedig igenis sokaknál kiverte a biztosítékot, az ahogy fityeszes módon magyarázta a sanyi bácsi, ködösítve, hülyének nézve az embereket meg még inkább." A kommentelőnek illik a jólérttesültségét bizonygatni, az növeli a hitelességét ezért tudja ő , hogy "sokaknál kiverte a biztosítékot". A Habony-Vajna / a neveket illik nagybetűvel írni/ találkozóról nyilvánvalóvá vált, abban Habony 30, azaz harminc másodpercig vett részt./ Magyar Narancs Németh interjú/. Maradt Vajna. Ő viszont :"Újabb Andy Vajna filmügyi kormánybiztoshoz és a TV2 Média Csoporthoz tartozó tévécsatornát vesz fel az állami tulajdonú műsorszóró, az Antenna Hungária a MinDig TV, illetve egészen pontosan a MinDig TV Extra elnevezésű, digitális földfelszíni (tető-, illetve szobaantennával elérhető) rendszerébe."///24.hu/media/2016/09/15/ Az ATV egyik tulajdonosának bizony jó kapcsolatban kell lennie a magyar médiapiac vezetőjével. Ezért kellene kisbetűvel írni Sándor nevét?! Miért lenne ködösítés az, hogy nyilvános helyen ebéd közben eszmecserét folytatnak és annak a legfontosabb témáját nem kívánják a közzel megosztani? Ha egyáltalában volt ilyen. Már az is nagy eredmény, hogy ők találkoztak. Kommentemben egyetlen bibliai igét sem használtam fel. Mégis úgy vélem, harmóniában mozogtam Isten igéjével.