Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujani

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 23-án vasárnap este a TV2 tévétörténelmet ír, mármint kicsit sárgát és savanyút, hogy egy klasszikust idézzek, és csak itthon, de ettől még hírértékű, hogy az HBO az egyik saját gyártású sorozata, az Aranyélet első évadát országos tévén is elérhetővé teszi. Jó, a cél egyértelműen az, hogy…..
A Kopaszi-gátra vitte ki a sajtót az RTL az őszi újdonságok bejelentéséhez, mármint szó szerint, vízitaxival, kettővel is menten, az egyikben Nádai Anikó, a másikban Puskás Peti fogadta az utasokat, de hálistennek nem ők kormányoztak. Ők csak műsort vezetnek majd, a Való Világ új szériáját, ami majd…..
ujani 2018.08.14 16:35:08
@bré king:
Igen, ezt már olvastam, csak azt nem értem, hogy valójában minek. Szerintem pont most lenne itt annak
ujani 2018.08.14 16:37:09
@bré king:
...annak az ideje, hogy 1-2 évre pihenőre küldjék a műsort.
Ők ott másképp gondolkodnak.
Pedig kár a műsorért, fénykorában igenis színvonalas és nézhető volt.
A január első hete most bár biztos, hogy a TV2 meglehetősen váratlan sikereiről és az RTL lassan történelminek nevezhető mélyrepüléséről szól. A keddi és szerdai nézettséget már kielemeztük, a tegnap esti még arra is rátett egy lapáttal, a Válótársak meg kikapott egy olyan műsortól, amiben azt kell…..
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
ujani 2018.01.04 16:54:10
@polpetti: Igen, pontosan ahogy mondod!
A kormány se istent, se embert nem ismer, és nincs az a pénz, amit el ne baszna költene, ha Soros Györgyről és az ő Tervének meghiúsításáról van szó. Kissé kezd az embernek olyan érzése lenni, mint Pelikán József gátőrnek, csak éppen ez most itt nem egy szatíra, hanem a rezsiszilárdos, országgyűlési…..
ujani 2017.12.28 11:16:14
Az RTL meglehetősen barátságtalan húzással holnap este 21:30-ra betette A Fal második adását (amiről ugye, azt  mondták, majd csak tavasszal jön), hogy a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek kicsit alávágjon - mindezt azért, mert a TV2 lenyúlta a formátumot és Piramis címen saját verziót…..
ujani 2017.12.01 18:24:52
@polpetti: Egy olyan műsor, amelyről eddig az RTL-en kívül senki sem hallott, és aminek a létezését igazából még a TV2 sem erősítette meg.
Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző…..
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
ujani 2017.07.15 14:12:42
@Tamás Paitz:
Az Eurosport nem közvetíti a vizes vb-t. Magyarországon az MTVA-nál vannak a jogok, ők közvetítik.
ujani 2017.07.15 14:51:38
@Netuddki.:
Te csak engem ne nagyon köcsögözz le, nem ismersz, nemtudod ki vagyok.
Semmi közöm a politikához, magasról teszek rá. Én csak egy sporteseményt szerettem volna nézni, ill. olvasni róla, de a magadfajta "politika lázadóktól" még azt sem lehet, mert bármi is történjen ebben az országban, mindenért muszáj a politikát okolni. Én nem tartom valószínűnek, hogy a megnyitó programját személyesen Orbán rakta volna össze és találta ki. Mindegy, én már ezt unom, nem fogok veszekedni, léteznek az Indexen kívül más online lapok is, akik politikai bucsmolás helyett az eseményekről számolnak be (nem, nem az Origo)
További szép napot
ujani 2017.07.15 15:31:22
@sixx:
De! Egy nemzetközi sportesemény megnyitója. De tudhattam volna, hogy nem értesz a sporthoz.

@Netuddki.:
Ne sértegess! Én nem mondtam neked semmi rosszat, akkor megkérlek te se sértegess engem. Ha te haragszol a világra, az nem az a te dolgod, de ne belém töröld a lábad. Köszi
A TV2 hozza el Magyarországra az ügyességi vetélkedőt, melyet Sixx "egy igazán embert próbáló, állóképességet, erőt, koncentrációt és ügyességet egyformán igénylő feladatsorkén" írt le korábban. A csatorna most jelentette be, hogy a Ninja Warrior Hungary műsorvezetője Majoros Péter „Majka” és…..
ujani 2017.07.07 20:01:18
@hGabesz: Vicces lenne ha a Kasza lenne a női műsorvezető
Még pár évvel ezelőtt volt az a hír, hogy Seth MacFarlane (Ted, Family Guy, American Dad) vezetésével felélesztenék a Flintstone családot, de abból úgy néz ki, semmi sem lett. Most viszont a TV Line jelenti, hogy egy másik ikonikus rajzfilmsorozat, a Jetson család is visszatérhet a képernyőre,…..
ujani 2017.07.03 14:37:10
@ComLo: A Mickey egérből mind a mai napig készülnek új részek, amiben többek között Goofy is szerepel. A Kacsamesék pedig kb. 30 év után idén nyár végén tér vissza új részekkel.
Ahogy azt várni lehetett, és Dirk Gerkens az Indexnek adott interjúban jelezte is, a TV2 sem tudott ellenállni a trendeknek, és bármennyire is sokallta Gerkens annak idején, még az RTL vezérigazgatójaként a Válótársak gyártási költségét, most, a TV2 főnökeként berendelte azt a Korhatáros szerelem…..
ujani 2017.05.10 20:52:22
@huncut_kata: A szereplők nem a TV2-vel, hanem a ContentLab & Factory-vel szerződtek le a sorozat leforgatására, még tavaly ősszel, amikor még nem lehetett tudni, hogy melyik csatorna fogja a sorozatot vetíteni - ha fogja egyáltalán. Abba, hogy az említett cég melyik csatornának adja el a sorozatot, a szereplőknek már nincs beleszólásuk, és valószínűleg a szerződésük alapján ha kiszálnak menet közben sokkal rosszabbul járnak.
ujani 2017.05.11 13:25:09
@RTB: Nem, természetesen nem a teljes sorozatot forgatták le, hanem egy ún. pilot epizódot, ami bemutatja a sorozatot, a szereplőket, az alaphelyzetet. Aztán a ContentLab & Factory ezzel a pilot résszel körbejárta a tévéket, hogy melyikük csap le rá. Ez jelen esetben a TV2 volt. A szereplőkkel a szerződésüket aláírták már ősszel, a pilot rész leforgatása előtt, azzal, hogy ősszel forog a pilot, és aztán pedig várnak. Ha a sorozat nem kell egy tévének sem, akkor nem lesz folytatás, viszont ha valamelyik berendeli a teljes sorozatot, abban az esetben van egy tuti melójuk a nyárra.
Ajánlom figyelmedbe a cikk alján megjelölt Indexes cikket.
ujani 2017.05.11 16:58:11
@bloggerman77:
Nekem egy 20 perces epizód rémlik így fél év távlatából, mindenesetre most ezügyben nem olvastam vissza.
Itt igazából nem az első rész első 10-20 perce volt leforgatva, hanem egy "mix" pár részből, amit összevágva a történet legpontosabb felvázolása, bemutatása volt a cél. Ettől függetlenül ezt a részt még pilot résznek hívják. Tévében nem lesz leadva, hanem idén nyáron a már korábban felvett jelenetek is újra lesznek forgatva.
Van egy alapvetés, miszerint kisgyerekkel és/vagy kölyökállattal mindent el lehet adni. Még egy tök feleslegesen háromórásra elhúzott, tehetségkutatónak álcázott negédes cukiskodást is, amiben sajnos a műsor készítői csak egy dolgot felejtettek el: a Kismenőknek a gyerekekről kellene szólnia, nem a…..
ujani 2016.04.10 17:57:15
Az HBO-t jelenleg így lehet elérni itthon: HBO, HBO2, HBO Comedy HBO HD a tévében HBO On Demand - a kábelszolgáltató médiaboxán keresztül HBO GO - ha van előfizetésünk, akkor ez jár ingyen, ott nézzük, ahol akarjuk, hiszen netes cucc Jövő hétfőtől viszont búcsúzik az HBO Comedy, és lesz…..
ujani 2016.03.18 14:57:34
A piacvezető tévé nem szarakodott sajtóközleményekkel, hanem egy naptárat tett fel a sajtóoldalára, világosan kiderül belőle minden premierdátum. Egy javaslat: ha legközelebb egy Google naptárba beimportálható file-t is kaphatnánk, az lenne az igazán fasza...
Ennyi a hír és nem több: az évad egyik legviccesebb újonca (a másik a Life in Pieces) az egykori Prizma TV helyén látható RTL+ adásán követhető majd Jogászok ásza címmel. A sorozat egy magát ügyvédnek képzelő, ám ehhez a szakmához egy cseppet sem értő színészről szól, akit a sorozatából kiírtak, ő…..
Áprilistól bekurblizza magát a TV2 Csoport. Hétvégenként egy csatornán két szuperprodukciót is bemutatnak, az egyik A Nagy Duett folytatása, a másik pedig a Kismenők, ami a címben szereplő tehetségkutató. Visszatér a Hal a tortán, és folytatódik az Édes élet is, meg lesz egy Drágám, add az életed!…..
ujani 2016.02.23 16:43:09