Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indexes faszkalapok

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva partit csapott Vince Neil, a Motley Crue énekese és a hollywoodi filmsztár, Nicolas Cage. A buli vége az lett, hogy rendőrségi eljárás indult a beindult zenész ellen, akit Cagenek kellett lefognia. Minderről videófelvétel is készült...
Egyre többet és egyre sűrűbben isznak a fiatalok — derül ki egy felmérésből. Az Országos Mentőszolgálatnak évente 29 ezer esetben kell kivonulnia részegség miatt, azoknak a riasztásoknak a száma pedig, amelyekben valaki meg is sérül, 16 500-ra rúg. Az iskolás gyermekek alkohol- és drogfogyasztását…..
Mi is megírtuk, hogy Vujity Tvrtko egészen parádés stílusban esett neki kollégájának, Berki Krisztiánnak a Mokka élő adásában nemrég, aminek köszönhetően a TV2 írásbeli figyelmeztetésben részesítette, legalábbis ezt írja a Bors. A Mokka felelős szerkesztőjét is megrótták, amiért Tvrtko egy másik…..
Indexes faszkalapok 2016.02.24 13:19:57
@Világvevő:
Kár, hogy Trutymó meg Berki totál egy színvonal.
És ezzel nem Berkit akarom dicsérni.
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
Indexes faszkalapok 2016.02.24 01:59:23
@teszt123456789:
Olyasmi, mint a Jézus Krisztus sztár.

Ugyanaz a mélyen művelt indexes szakember követte el mindkét címet.
A mainstream kockás ingezés tulajdonképpen tompítja a mondanivalóját az egész tanár-diák lázadásnak. A szomorú, hogy talán így van egyedül esélyük, hogy egy jelképpel (kockás ing) lebutították, és könnyen felismerhetővé tették az egész ügyet. Ez ma a kockás ingesek forradalma. Egészen a következő…..
Indexes faszkalapok 2016.02.24 00:07:23
@medium size devil:
Nem nyárspolgár ő, simán csak egy Fidesz által fizetett bérkommentelő faszkalap.
Indexes faszkalapok 2016.02.24 00:08:00
@hétköznapi libsizmus:
Ahogy ez a másik faszkalap is.
A hazai halálozási statisztikák élén a szív és érrendszeri betegségek állnak. Mindez „rajtunk is múlik”, mivel helyes életmóddal, odafigyeléssel megelőzhetőek lehetnek. Kardiológusok összefoglalták a legfontosabb kockázati tényezőket, amelyek elkerülésével legalább a felére lehetne csökkenteni a…..
Régen érdemes volt akkor repjegyeket venni, amikor a légitársaságok megnyitottak egy új foglalási időszakot. Ma már nagyjából 98 százalékban lúzerség ilyenkor foglalni, a régi beidegződésekre alapozva általában középáron, vagy drágábban töltik fel a jegyeket a fapadosok. De mindig van több-kevesebb…..
Indexes faszkalapok 2016.02.23 16:29:06
@Norbi812:
Biztosan sokan akarnak Londonba menni.
Válaszd Helsinkit vagy Stockholmot, az biztos olcsó ilyenkor.
JogÁsz Síron túli hűség 2016.02.22 16:30:42
A megható cím ellenére senki se várjon valami romantikus történetet. Romantika ott van, ahol a hűség a sírig tart. Tudják, az ásó, kapa, nagyharang…, míg a halál el nem választ. De nem így van ez a kiváló, együttérző, kultúrált Magyar Telekomnál. Tudják, amelyiknek a szlogenje: „együtt veled”. És…..
Indexes faszkalapok 2016.02.23 14:19:05
@Dr. Sándor Zsuzsa:
Lehet, hogy jóindulatot meg együttérzést vársz, de nem is értem, mire.
Tökéletesen igaza van, az ügyfélszolgálatos úgy járt el, ahogy kell.
Te meg valószínűleg üvöltöztél vele, mint állat, holott nem volt igazad.

Nem tudom, mire vársz ezek után megértést.
Indexes faszkalapok 2016.02.23 14:21:02
@doku.blog.hu:
Bár nem vagyok jártas a T-lófasznál, de valószínűleg van olyan kedvezmény, hogy X fizet, de két vonalat/számot kap, kedvezményesebben, mintha két külön előfizetése lenne.
Indexes faszkalapok 2016.02.23 14:51:41
@Terézágyú:
Igen, nekem mondjuk a weblapterv is ízlésrendőrségért kiált, de hát ő tudja.
  Egy kedves kolléganőmmel beszélgettem néhány napja, aki arról mesélt, hogy egy ideig ő is húsmentesen táplálkozott, de nemrég rászólt a férje, hogy erre nincs keret, és így engedelmesen visszatért a húsevők táborába. Határozottan megsajnáltam, és szeretnék neki…..