Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maganszemely

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásunk eladásához egyszerre 10-15 közvetítőt megbízni tipikus magyar találmány - ilyenkor az ingatlanközvetítõt úgy bízzuk meg, hogy csak akkor fizetünk neki, ha õ hozza a vevõt, egyébként, ha magunk vagy más ingatlanközvetítõ hoz vevõt, semmit sem kap. Elvárhatjuk ezek…..
Pokolbéli víg napjaim az ingatlanpiacon Elváltam. Két gyermekem van. Most megpróbálom eladni a férjemmel közösen vett lakásomat, hogy kisebbet vegyek. Íme szenvedéseim története. "Rejtélyek kicsiny tárháza – jó na, - lakása, szóval rejtélyek…..
Mi is az a vételi ajánlat?Leginkább a franchise cégek által alkalmazott módszer, melynek lényege, hogy a vevővel vételi szándéka komolyságának bizonyításaként un. vételi ajánlatot iratnak alá.Ez úgy szokott zajlani, hogy a vevőnek megtetszik egy lakás, erősen elgondolkozik a…..
Egy ismerősöm Gazdagréten árulta lakását. Több ingatlaniroda is jelentkezett, hogy segítene. Közülük csak egy irodával kötött szerződést, (annyira erőszakosak voltak, hogy azt gondolta, így hamarabb szabadul) Azt mondták, nem kizárólagos a megbízásuk, bármikor felmondható.…..