Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakatos Hajnalka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet olyan embert találni, aki egyszerre társ és barát is? Egyetlen nő sem akar olyan kapcsolatot, ahol csak el van viselve, vagy épp lelki szemetesnek használják. Posztolónk már többször eljutott oda, hogy magában keresse a hibát, de nem lehet ennyire egyszerű a magyarázat, abban pedig nem hisz,…..
A következő cikket egy vendégszerző írta, aki történetesen a húgom és egy elég aktuális témát feszeget: minden megváltozik egy gyermek születésével. Nem ugyanazok az emberek leszünk mint előtte voltunk, hiszen szülővé válunk és a gyermek igényei kerülnek az első helyre. Íme az írás: A…..
Lakatos Hajnalka 2018.10.05 08:52:44
@Medgar: A GYES GYED-től lesz minden a régi pár hónap után? Még jó hogy így ismersz. A hozzám hasonlók a gyerek 1 éves korában visszamennek dolgozni. A hozzád hasonlók nem tudom mit csinálnak mert én ismeretlenül nem ítélkezem...
Lakatos Hajnalka 2018.10.05 12:59:45
@protézisesh: Ez a saját életed és ne általánosíts. Én pl mindig SOKKAL többet kerestem mint a gyerekem apja és még a kocsimat is magamnak vettem és még egyedül meg is tudtam tankolni. Ezek szerint neki kellett volna vinni 80-20% arányban a háztartást és otthon maradni 3 évig, mert amit ő keresett az nem lett volna elég 3-unknak? Jah, és én sosem döngettem a mellemet hogy én tartalak el te meg még egy gyereket se voltál képes szülni... Szerelem, szeretet, egymás segítése gondolom ezek ismeretlenek számodra, csak az számít ki keres/túlórázik többet. Azt sem tudom honnan veszed hogy a nő csak 6 órában dolgozik ha már gyereke van. Ahány ember/család annyi sors, annyi szokás.
Nárciszkertész Bocsánat 2017.03.31 07:29:00
A nárcisztikussal való kapcsolatban a bocsánatkérés előfordulásának valószínűsége egyszerű matek: az ő száját elhagyó bocsánatkérések száma az idő múlásával exponenciálisan csökken, majd teljesen megszűnik, míg a te szádat elhagyó bocsánatkérések száma az idő…..