Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rumcájsz1106

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     A '80-as évek végén és a '90-es évek elején a Casio nem csak a kis küttyögő "nápolyiszeletek" miatt volt ismert a zenészek körében, hanem gyártott néhány, a maga korában igen kiváló szintetizátort is. A CZ, VZ és FZ széria készülékei ma is keresett darabok a régi…..
rumcájsz1106 2016.07.20 17:16:56
olvasva a kommenteket az én véleményem is az hogy ahány ember mindenkinek más az izlése valakinek a mulatós műfaj jelenti a zenét másoknak bach vagy jazz de,,,,,,,,,,szintetetizátor és keyboard digi zongora mind más világ én hivatásos un vendéglátós bill vagyok ill voltam 30 évig, nos a 80 as évek végén a vermonás világ után nagy dobás volt a yamaha ps megjelenése,,,,,,,,,,,,,,,,,a casiot valóban nem kedvelték a slágereket játszó billentyűsök akkor a yamaha ps 6100 volt a csúcs majd a roland vitte a pálmát az e 5 20 30,,,,,,,szériával2016 ban kipróbálva a legközismertebb márkákat hát,,, amit fizetsz azt kapod ez igaz a bill hangszerekre is ár érték alapján a yamaha vitte el a primet nálam de,,,eddig minden yamaha arranger keyboardnál előjött a rubber gumi probléma 2 3 év után nálam a márka ezért felejtős az én szivem csücske a roland bk 5 elérhető ár strapabiró kiválo hangminőség sokan favorizálják a korg pa 300 ill 600 elérhető áru keyboardokat a végén azzal zárnám a kommentet hogy ne keverjük a szezont a fazonnal claydermann,,,,,,,,,,,,jordan rudess,,,,trabant és mercedes hány demó bemutatót láttunk rudesstől a yamaha tyros 5 76 bill arranger keyboard ról pedi g több mint 1 millába kerül van a zene meg van a biznisz,,,lagzi lajcsi ezek szerint magyarország egyik legjobb zenésze hány 100 millás ingatlanja van a nyilvános média szerint,,,nem minden arany ami fénylik leskovics sándor miskolc
http://minap.hu/video/hosko-bertalanne Ebben a videóban egy kis ízelítőt mutatok be az általános iskolai történelemtanáromról, aki miatt ez a szakma is elkezdett komolyabban érdekelni, mert láttam azt , hogy milyen figyelmet biztosít a diákjainak és ez nagyon megfogott benne. Általa…..
rumcájsz Interjú 2016.06.08 22:30:21
Egy borús napon indult a történetem. Azt a tanárt akiről,mint  a kedvenc tanáromról beszéltem nem sikerült elérnem.De  a következő blogbejegyzésemben ami egyben az utolsó lenne be is mutatnám őt :  látszik ,hogy a kora ellenére mennyire lelkiismeretesen éli meg a hivatását, és az a szeretet  erősen…..
rumcájsz Babok, Babok, Babok 2016.05.10 22:57:41
A mai óra sokkal szabadabb volt a többitől eltérve. Egy mesét hallgattunk amit Lázár Ervin írt. Nagyon nem tetszett a túl sok információ, egy idő után a figyelmem elkalandozott a mesétől. Nem tartom jónak azt, hogy ezt a mesét felolvassák gyermekeknek! De metaforikus értelemben  átvitt értelmű…..
rumcájsz A tanári szakértelem 2016.05.10 22:44:01
Ezen az órán is mint az elmúlt órákon csoportban kellett , hogy dolgozzunk.  A tanári szakértelemről kellett készítenünk a csoportommal gondolattérképet. Nagyon jó volt mert mindnyájan nagyon jó ötletekkel rendelkeztünk. Amit később egy ötletbörzén megvitattunk, és szépen sorjában felírtunk minden…..
Előzőheti bejegyzésemet pótolom a zárthelyi dolgozataimra való felkészülés miatt. Ezen a délelőttön egy mesterszakos hallgató látogatott el hozzánk és mesélt hospitálási tapasztalataiból.Amiket akkor tapasztalt mikor egy,két rossz hírű miskolci általános iskolába látogatott el. A tapasztalatai…..
rumcájsz A korszakok 2016.05.02 15:25:00
Több korszak pedagógiai nézeteit dolgoztuk fel 3-4 fős csoportokban. A középkor volt az első említett korszak: a tanító monotonan tanított, a diákok a figyelnek tanítójukra és magolnak szépen ügyesen ahogyan azt kell. Itt a diákok nem kapnak figyelmet,a diákoknak nincsen egyénisége,és mérhetetlen…..
Ez a bejegyzésem is kicsit késve érkezik a következő óráról. Ezen az órán is csoportmunkában dolgoztunk. A csoportmunka jelensége már félév eleje óta színesíti a keddi napokat. A feladat amit most kaptunk: számtalan diákéletről szóló karikatúrákból kiválasztani a nekünk legjobban tetszőt, vagy a…..
rumcájsz A harmadik alkalom 2016.04.12 23:38:25
Ezen az alkalmon egy ppt-on keresztül is láthattuk, hogy miről is szól igazán a kurzus amin részt veszünk. Ez a forma nekem nem igazán tetszik: mikor ppt-ban vetítenek, de ismereteim a diák által ismét  gazdagodtak.Aztán azzal a feladattal kellett megküzdenünk újra csoportmunkában , hogy kinek…..
rumcájsz A második alkalom 2016.04.12 23:38:24
Kicsit megkésve, de elkészítettem a következő blogbejegyzésem:) .A következő alkalommal, diáktársaim legkedvesebb tanárait ismerhettem meg elmondásuk alapján. Ez igazán érdekes volt számomra:mert mindenki a középiskolai tanáráról beszélt. Én sajnos a középiskolai éveimről nem tudtam hozni pozitív…..
rumcájsz Az ígért vers 2016.04.12 23:33:20
Tóth Krisztina: Idő, idő, idő                                            Scherter Juditnak Gyerekkoromban egyik rokonunknál, a megözvegyült, flanelinges erdész szűk lakásában, az ormótlan bútorok közt magasodott egy kinyitható ajtajú állóóra. Tele volt belső rekeszekkel, amitől titokzatosnak,…..
rumcájsz Késedelmi díj! 2016.04.12 23:27:47
Kicsit megkésve írom a blogomat az idő miatt. Az idő amibe be vagyunk zárva meghatározza az egész életünket. Nem mindig van arra időnk amire szeretnénk. Életem egyik legnagyobb problémája ez. 24 órába sajnos nem fér bele sose minden amit szeretnék, és mindig kifutok az időből, ami sokszor azt…..
rumcájsz A kezdet 2016.02.23 22:40:18
Azt a feladatot kaptam :Bevezetés a pedagógiába órán , hogy írjam le az órával kapcsolatos meglátásaimat érzéseimet. Én nagyon jól éreztem magamat az órán,mert kreatív és interaktív volt.Ezekkel a jelzőkkel tudnám leginkább illetni. Először mikor gombot kellett magunknak választani már azonnal…..
rumcájsz Bemutatkozás 2016.02.23 22:20:00
Leskovics Tamás vagyok osztatlan tanárképzésben tanulok:Magyar-Történelem szakon. Egymás után falom a könyveket. Nagyon szeretem a művészeteket is.A kedvenc festőm Van Gogh. Mivel az egyik szakom magyar így már nagyon régóta a regények, novellák, a prózai művek mellett a versek világa is nagyon…..