Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helyesírásellenőrző

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Nem.        **************************************************        P.S  És akkor mi van?  Csak és kizárólag az Orbán-kormány megbuktatása lehet az egyetlen méltányolható törekvés? Személy szerint biztos vagyok benne, hogy nem tudom megbuktatni az Orbán-kormányt, tehát nem is…..
helyesírásellenőrző 2016.03.28 18:10:50
@GeoCracker:
De hát éppen az az egyik célkitűzés, hogy ne ilyen alacsony legyen a hatékonyság ...
Miért pont 22? Amikor elkezdtem tanítani, a kötelező óraszám 18 volt. Aztán felemelték 20-ra, aztán 22-re úgy, hogy 2 órát le lehetett dolgozni korrepetálással, szakkörrel, aztán felemelték 22-26-ra. A 12 pont egyike próbálja 22-nél tartani a letanított tanórák számát. Ami Finnországban napi 4. Munkaideje többi részében a finn pedagógus foglalkozhat felzárkóztatással, javítással, tananyagfejlesztéssel, meglátogathatja munkatársai óráit.
      Forgács István cigány értelmiségi nyilatkozta nemrég a Mandinernek, hogy ma már húsz százalék feletti a cigányok aránya az öt éven aluli népességben. Ő ezzel foglalkozik, vélhetően tudja mit beszél. Ez ugye azt jelenti, hogy tíz-tizenöt év múlva a munkaerőpiacra belépők több mint ötöde lesz…..
helyesírásellenőrző 2016.02.22 17:32:40
@velőtanya:
Ez pont annyira igaz, miszerint csak az dolgozik, akinek piszkos lesz a ruhája. Az alábbi cikkben összeszedték, hogyan járulnak hozzá a bölcsészek a konkrét anyagi haszonhoz (nyelvészet, pszichológia stb.)
index.hu/belfold/2013/06/13/tenyleg_nincs_szukseg_bolcseszekre/