Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám Éva

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PoliPraktika Elrendeltetett? 2016.02.20 12:48:06
Apostoli Magyar Királyság és Szent Korona Bank. A magyar politikai élet zagyvaságának lakmuszpapírja az a Facebook-csoport, amely közel 3 ezer taggal rendelkezik, egy magát kormányzónak kikiáltó pártelnök irányítja, a tagok pedig elhiszik, hogy adósságaikat "virtuális" pénznemben, egy állami…..
Ádám Éva 2016.02.22 12:24:46
@Kocsó Pista bácsi: Tekintsünk el egy kicsit most attól, hogy mit írt a Borbély Úr, annyit még csak el ismer, hogy " finoman szólva sem csodálatos a helyzet az országban ", de azon már nem gondolkodik el, hogy ez a helyzet miért van így ? Ugyan miért nem tesz Ön is valamit a változtatás érdekébe ? Mert a hatalmon levők nem a legmagasabb szintű csalást folytatják az országban ? Ők nem vezetik orruknál fogva az embereket ? Nekik nem nyaldossák a hátsójukat ? Gondolja végig, ki a nagyobb csaló ? Ugye tudja Ön, hogy a negatív reklám is reklám ? Ha a mély altatásban levő emberek nem figyelnek fel a jó szándékú, saját érdeküket célzó segítségre normális szinten, akkor talán olyan szinten lehet fel kelteni az érdeklődésüket amilyen szinten vannak.
Ádám Éva 2016.02.24 08:17:50
@Kocsó Pista bácsi: Ha Ön ennyire kedveli a "szájkaratét " miért nem arra válaszolt amit írtam ? A kérdéseire ne tőlem várjon választ, ha kíváncsi , akkor olvasgassa a Tempó párt weboldalát, Hallgassa meg a Borbély Úr videóit aztán következtessen, ha képes rá.

Badinyi Jós Ferenc : Jézus Urunk Evangéliuma
" 14.) Mert a gonoszok a hazugságot és a bosszút vallják istenüknek. Majd eltitkolják és meghamisítják az én beszédemet is, amit az Igazságról hirdetek, hogy titeket a Fényvilágból a sötétség útvesztőjébe tereljenek."