Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Bibliofil

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron derült ki, hogy Warren Ellis dolgozza ki az új Excalibur film történetét, a produkció a Warner és a Hollywood Gang szárnyai alatt fog készülni. Ellis munkájával elégedettek voltak a fejesek és most a megfelelő forgatókönyvíró(ka)t keresik. A rendezői poszton…..
Elvileg a hét végén, azaz vasárnap jött volna a hivatalos Szupercsapat előzetes, ám kiszivárgott a netre, így azt némileg előbb lehet megtekinteni, a minőség nem a legjobb, de 48 órán belül HD minsőgében is megérkezik. Nem csodálkoznék, ha a stúdió addigra ezt a gyérebb…..
A XIII. században játszódik az Ironclad története, jellemezték már úgy is a filmet, mint a középkori Hét szamuráj, de a Hét mesterlövész is elhangzott a produkció kapcsán. James Purefoy egy templomos lovagot alakít, aki Rocherster várát védi János király serege ellen. Paul…..
Először volt az Apádra ütök, majd jött a Vejedre ütök és most jön a...mi is lesz a harmadik rész címe? Kölkeidre ütök? Biztosan valami hasonló szellemes címmel fognak előrukkolni az alkotók. Beckurék gyermekáldásnak néznek elébe, ugyanis Pamelának ikrei lesznek. Ben Stiller,…..
Mr. Bibliofil 2010.01.07 15:13:46
MacGruber tulajdonképpen a MacGyver paródiája, a Saturday Night Live showban láthatták a nézők a rövid kis videókat, majd a 43. Super Bowl alatt leadtak egy Pepsi reklámot a figurával. A reklám hatalmas siker volt, fel is merült azonnal a mozifilm ötlete, nem is tököltek sokat,…..
Mr. Bibliofil 2010.01.07 14:09:27
@Tom Keller: És arról álmodozik, hogy karácsonyig beszáll a fészbúkba. :D
A Sherlock Holmes megjelenésekor a kritikusok azon élcelődtek, hogy a címszereplő és Watson között elég meleg a hangulat, valaki meg is jegyezte, ha most forgatnák a Túl a barátságont, akkor Robert Downey Jr. és Jude Law játszhatná a két barátot. Két hete Downey Jr. vendége volt…..
Egy felmérés szerint a mozik tulajdonosai és a forgalmazók úgy vélik a "holnap sztárja" Taylor Lautner lesz, az ő neve fogja becsábítani a legtöbb nézőt a filmszínházakba. Lautner az Alkonyat franchise-zal lett ismert, játszani fog a Napfogyatkozásban is, áprilistól…..
Sylvester Stallone annyira szenvedélyesen vetette bele magát a The Expendables akciófilmjébe, hogy a forgatás közben megsérült a nyaka. A 63 éves színész-rendező az FHM magazinnak beszélt erről az esetről, éppen egy bunyójelenetet vettek fel Steve Austinnal (akinek tisztes…..
Vámpíros filmet csinálni mostanában trendi dolog, ezt már a Steven Seagalos kritikánál is megemlítettem. De vajon Lucy Liunak mennyi romlott tavaszi tekercset kellett enni ahhoz, hogy ő is jelentkezzen egy vámpírvadász szerepre? Mert megtette és megkapta a szerepet. A Rajzás az a…..